Редакция на обява Добави обява

10 причини да изберете трактор Case IH от серията Maxxum

27.01.2021 г.
2272
Тракторът Case IH Maxxum отдавна се е превърнал в стандарт, по който се сравняват тракторите от среден клас. Той е нарицателно за маневреност, икономичност и надеждност. С богат избор от опции, пет модела от 116 до 145 к.с. и трансмисии – ActiveDrive4, ActiveDrive 8 и CVX Drive, между които може да избирате, за да бъдат покрити нуждите на вашето стопанство. 

1. Вземете максимума от деня
Новата гама Maxxum включва подобрения и разработки, които издигат тези трактори на следващо ниво във всяко отношение. Тракторите от серия Maxxum разполагат с подобрения и технически характеристики, които задават нови стандарти при тракторите от среден клас.
тношение, отново задавайки нови стандарти в този клас. Независимо дали ви трябва маневрен трактор за животновъдна ферма или селскостопански трактор, който се справя на полето и на пътя с еднаква лекота, Maxxum е името, което трябва да запомните.

2. CVX означава ефективност
Подобно на тракторите Case IH от най-високия мощностен клас, тракторите Maxxum се предлагат и с безстепенната трансмисия CVXDrive, осигуряваща плавна промяна на скоростта в диапазона от неподвижно състояние до 50 км/ч при икономичните 1700 об/мин. Трансмисията CVXDrive използва технологията с два съединителя DKT за оптимална производителност. Технологията CVXDrive обаче осигурява не само ефективност, но и лесно управление, което прави тракторите Maxxum CVX изключително лесни за управление от оператори както с по-голям, така и с по-малък опит, както и за изпълнение на различни стопански дейности.

3. Maxxum CVX
Трансмисията CVXDrive, която се предлага за моделите Maxxum с мощност от 116 до 145 к.с., е подходяща за всички оператори – с богат опит, наети на пълен работен ден до временно наети такива. Моделите от серия Maxxum, които могат да бъдат оборудвани със CVX трансмисия са: 125, 135, 145 и 150

4. Избор от модели и опции
Ще забележите, че външно тракторите Maxxum CVX рязко се отличават от предшествениците си със своите изчистени линии и усъвършенстван пакет светлини. Но големите разлики между настоящите трактори и предходните поколения са скрити за външния поглед. От най-новите двигатели FPT – по-икономични, по-чисти и по-мощни от досегашните – до обновени функции, предназначени да улеснят работата Ви.5. Комфорт при работа
Комфортът на оператора по време на управление е от съществено значение за качественото изпълнение на поставените задачи. От модернизираното окачване на предния мост до разширената гама седалки, тракторите Maxxum са проектирани така, че операторът да работи в пълен комфорт – всеки час, всеки ден, независимо от задачата или терена.

6. Лесно управление
Ако вече сте работили някога с Maxxum, ще знаете колко интуитивно е управлението – ако пък не сте, заемете мястото на водача, за да узнаете! Това са машини, проектирани от хора, които разбират от трактори – хора, които разбират от  земеделие . Независимо дали Ви трябва машина със стандартни спецификации, или с най-съвременното технологично оборудване, ще намерите модела Maxxum с според своите нужди, като всеки един от тях се отличава с лекота при управление 

7. Отлична осветеност за работа и през нощта
Ранното начало и късният край на работния ден са неразделна част от земеделската дейност. Ето защо тракторите от серия Maxxum гарантират още по-добра осветеност. Новият пакет предни и покривни работни светлини осигурява пълна 360-градусова видимост, за да виждате не само напред, но и работата, която се извършва отзад, както и цялата периферия на прикачния инвентар.

8. Създаден да бъде ефективен
Всеки трактор Maxxum е оборудван с един от най-съвременните, най-икономичните и най-производителни двигатели в сектора, способен да се справи с всяка задача. Двигателите се произвеждат от FPT Industrial (част от CNH), предлагаща едни от най-успешните двигатели в сектора. От четирицилиндровия Maxxum 115 с мощност 116 к.с. до шест цилиндровия Maxxum 150 с мощност 145 к.с. (номинални мощности) – всички са оборудвани с двигатели идващи от FPT, като четирицилиндрови 4,5-литрови агрегати се вграждат във всички модели с изключение на върховия Maxxum 150, който използва шест цилиндров 6,7-литров двигател.9. По-лесно, прецизно и интелигентно управление
Машините от базовия клас разполагат с 16 скоростна Semi Powershift трансмисия, разделена в 4 диапазона с максимална скорост 40 км/ч. Наличният като опция Creeper удвоява броя на скоростите до 32x32. В случай, че тази опростената SemiPowershift трансмисия е достатъчна, за предвидените дейности, с Maxxum няма да се налага да пестите от опции.

10. Пълна съвместимост за всякакъв прикачен инвентар
Моделите Maxxum са снабдени с до 4 механични или електрически задни хидравлични клапана. Хидравличната помпа осигурява дебит на маслото до 125 л/мин в зависимост от модела. Като опция за моделите Maxxum се предлага високопроизводителна аксиално-бутална помпа, която осигурява дебит до 121 л/мин. С товароподемност до 7115 кг (при трактори с хидравлична помпа с дебит 80 л/мин) или 7864 кг (при трактори с помпа с дебит 113 л/мин), моделите Maxxum са готови за работа с различен по големина инвентар, а предната навесна система с товароподемност 2800 кг (при помпа 80 л/мин) или 3100 кг (при помпа 121 л/мин), е опция. Електронното управление на навесната система (EHC) е стандартно оборудване за всички трактори Maxxum, с електронно управление на пропадането (Electronic Draft Control).

Повече информация за тракторите CASE IH Maxxum Multicontroler можете да получите от Тайтън Машинъри България, официален представител на марката за България.
 
02/971 35 25
кратък номер *4040
е-mail: office@titanmachinery.bg

https://titanmachinery.bg
 
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG