Редакция на обява Добави обява

20-годишните JCB Loadаll работят както в деня на закупуване, без ремонти

15.08.2019 г.
11649
Земеделски производител в Чешир, Англия отбеляза 20 годишнината от закупуването на своя телескопичен товарач JCB Loadаll, който за всички тези години е навъртял 21 000 моточаса без никакви сервизни проблеми и нито един ремонт, а само с обслужване.
 
Първоначално във фермата всички дейности по товарене и опериране били извършвани от 1 трактор и 1 челен товарач, докато телескопичният товарач, представен от JCB преди повече от 40 години, довежда до революция в селското стопанство.
 
През 1999 г. фермерите Алън и Каролайн Оукс купуват първия си Loadаll - JCB 530-70 - а 20 години по-късно машината все още изпълнява селскостопанските се задължения, включително захранване с фуражи, товарене на високо, разтоварване и подреждане на бали и строителни работи.
 
Когато семейство Оукс все още търсили новата си машина, JCB вече били утвърдени в селскостопанския сектор като пионери в концепцията на телескопичния товарач.
 
“Изборът на JCB по онова време беше просто решение. Това беше водеща марка с превъзходно качество и големи възможности, но дори и да признаваме качеството на производството, никога не сме мечтали, че 20 години по-късно ще се представя все така добре, без нужда от ремонти.” отбелязва Антъни Оукс и допълва:

"Този JCB е отличен пример за това какво може да се постигне, когато купувате брилянтни машини и се грижите за тях правилно", добавя той. "Въпреки 21 000-те часа продуктивна работа и лоялност, машината продължава да работи както в деня, в който е закупена."
 
След толкова много години работа, Антъни взима решение да продаде Loadаll 530-70 в следствие на инсталираната автоматична система за хранене във фермата и намаления обем от строителни работи.
 
Но специализирана машина за обработка на материали с телескопична гъвкавост ще продължи да се използва във фермата, тъй като задълженията на Loadаll ще бъдат поети от друг JCB - телескопичен товарач:JCB TM310S, закупен нов през 2010 г., който все още работи безотказно след 11 500 часа работа.

© 2019 Agrosalon.BG

 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG