Редакция на обява Добави обява

90 трактора Case IH купи водеща немска компания, която дава трактори под наем

28.05.2024 г.
999
Case IH и немският дилър Mager & Wedemeyer доставиха общо 90 нови трактора на водеща немска компания, която дава трактори под наем - easyTRAKTOR.

Доставката на 90-те машини, които варират от моделите Maxxum 150 до тракторите Puma 260 CVXDrive AFS Connect, беше символизирана от предаването на умалените модели на Puma 260 CVXDrive, получени от управляващия директор на easyTRAKTOR Мартин Дрюес и специалиста по продажби и маркетинг на easyTRAKTOR Тобиас Бьотел, който бяха благодарни за оказаното доверие и четвъртата успешна година на сътрудничество между easyTRAKTOR и Mager & Wedemeyer, дилър на Case IH.

EasyTRAKTOR е добре известна фирма за отдаване на трактори под наем в Германия и Австрия с предлагането на надеждно и професионално сезонно отдаване под наем, с успешен модел, базиран на тясно сътрудничество между easyTRAKTOR и местните регионални партньори за продажби. Йорн Зеедорф, мениджър продажби на Case IH за трактори в Германия, поздрави Дирк Хасел, управляващ директор на Mager & Wedemeyer, за предаването на голямата поръчка на easyTRAKTOR:

„Много съм доволен да участвам в днешното официално предаване. Страхотно е да видим, че easyTRAKTOR, високо професионален бизнес, отново беше достатъчно убеден от технологията и спецификациите, налични от Case IH, че ни е поверил тази поръчка и че тракторите Case IH съставляват по-голямата част от автопарка на easyTraktor.

 

Свързани статии

Новите багер-товарачи CASE серия SV се отличават с изключителен комфорт, производителност и надеждност
CASE Construction Equipment представя новите багер-товарачи от серия SV, зад които стои повече от 60 години производствен опит, приветствани навсякъде като легендарния крал на багер-товарачите. Затвърждавайки иновативното си пазарно лидерство от 1957 г., серията SV се отличава с по-широка кабина с усъвършенствани уреди за управление и нов двигател FPT
28.01.2022 г.
1499
CASE IH представи висок клас технологии и свързаност при новите трактори и комбайни (ВИДЕО)
CASE IH затвърди своето лидерство в модерните технологии при тракторите и комбайните, представяйки по време на Агритехника 2019 в Германия, редица топ-технологии, които сочат бъдещето на аграрната индустрия.
17.12.2019 г.
3694
Case IH Magnum е категоричен избор за трактор в едрото земеделие (ВИДЕО РПЕОРТАЖ)
Марката Case IH отдавна се е превърнала в синоним на техника за професионалните зърнопроизводители в България, a емблематичната серия трактори Magnum e едно от доказателствата за това. За да се запознаем в детайли с предимствата на тракторите и да видим как се справят в реална работна среда, гостувахме в три стопанства. Tехните собственици и технически експерти споделиха опита си от работата с Case IH Magnum.
12.09.2020 г.
2597
Case IH представи новия Quadtrac 715, новия Optum 340 CVXDrive и безпилотен Magnum (ВИДЕО)
В живописна местност до Виена, Австрия, Case IH разкри своите най-нови модели в областта на селскостопанската техника. Събитието събра професионалисти и аграрни медии, за да представи пред-премиерно основно три впечатляващи машини: изцяло новият флагман сред тракторите - Case IH Quadtrac 715, големият универсален трактор Optum 340 CVXDrive, както и новият телескопичен товарач Farmlift с моделна година 2024.
23.10.2023 г.
1724
CASE IH представи новите трактори Versum CVXDrive и Maxxum 150 ActiveDrive 8
По време на международното селскостопанско изложение SIMA 2019 в Париж, CASE IH показа най-новите си машини и иновации, включително новия трактор Versum CVX Drive и новия 6 цилиндров Maxxum 150 ActiveDrive 8. В сферата на прецизното земеделие акцентите бяха върху новата телематична система AFS Connect™ и автопилотът EZ-Pilot™ Pro.
05.03.2019 г.
11799
CASE IH Magnum AFS Connect променя начинът на работа в земеделието (ВИДЕО)
При новата серия трактори Magnum, всяка машина получава в името си обозначението AFS Connect. Това означава, че всеки Magnum вече има безжична свързаност, която позволява мигновена комуникация и двупосочен трансфер на данни между трактора и мениджъра на стопанството. 
19.09.2019 г.
13067
Case IH представи автоматизирани решения и нови технологии с изкуствен интелект в помощ на фермерите
Case IH представи редица решения в сферата на автономните технологии и изкуственият интелект (AI). Това са нововъведения, които подобряват качеството на жътвата, почвообработката, балирането, а също и намаляват използването на торове, пестициди и гориво
19.02.2024 г.
1029
Case IH Versum CVXDrive с двигател Етап V и Quadtrac CVXDrive получиха приза Машина на годината 2019
Case IH Versum CVXDrive с двигател Етап V и CASE IH Quadtrac CVXDrive спечелиха наградите за 2019 Машина на годината, съответно в средна и “XL” категория трактори, на изложението SIMA в Париж.
06.03.2019 г.
11687
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG