Редакция на обява Добави обява

ACROS 595 Plus - Ефективност и иновации в жътвата на зърнени култури (ПРОМО ЦЕНА за БАТА АГРО 2023)

15.05.2023 г.
415
Комбайните Rostselmash стават все по-предпочитани от българските земеделци, заради своята ефективност, нови технологии, конкурентни цени и лесно обслужване.
 
За жътва 2023, фирма Оптиком, официален вносител за България на марката, пуска промоционална цена за мощния, надежден и иновативен комбайн Rostselmash ACROS 595 Plus в комплектация с 6.00 метров хедер за слята повърхност и 7.8 метров хедер за слънчоглед + колесар. Зърнопроизводителите могат да обновят своя агропарк с този комбайн на специалната цена от 333 000 лв./ без ДДС.
 
Комбайнът разполага с мощен двигател Cummins QSL9.0, който предоставя 333 к.с. мощност, осигурявайки отлични работни характеристики и гарантирайки надеждност в различни условия на работа в полето.
 
ACROS 595 Plus разполага с голям зърнен бункер с вместимост 9000 литра, което позволява на комбайна да работи с по-големи земеделски площи, без да се налага често прекъсване на работата за разтоварване.
 
Rostselmash ACROS 595 Plus включва множество иновации и технологии, които го правят един от най-предпочитаните комбайни на пазара:
 
Автоматизация и иновации
Комбайнът е оборудван с автоматични системи за контрол на процеса на жътва, които оптимизират работата и намаляват грешките, свързани с човешкия фактор. Системата за GPS-навигация на ACROS 595 Plus позволява на комбайна да работи с висока прецизност, което минимизира загубите на ресурси и време.
 
Отличен комфорт в кабината:
Кабината на ACROS 595 Plus е проектирана с оглед на удобството на оператора, като предлага просторно и ергономично работно пространство, климатик, широко осветление за работа в тъмните часове и удобни седалки. Това подобрява комфорта на комбайнера и позволява по-дълги работни часове без умора.
 
Здравина, достъпен сервиз и налични части
Комбайнът е конструиран с висококачествени материали и детайли, които осигуряват дълъг експлоатационен живот и ниски разходи за поддръжка. Освен това, Оптиком предлага широка гама от сервизни услуги и поддръжка, постоянни наличности на резервни части, обучен технически екип, гарантирайки максимално време на работа на комбайна и минимално време в сервиза.
 
Rostselmash ACROS 595 Plus представлява перфектната комбинация от ефективност, иновации и надеждност в жътвата на зърнени култури. Благодарение на мощния си двигател, високата вместимост на бункера, автоматизираните системи и GPS-навигацията, този комбайн е в състояние да повиши производителността на земеделските стопани.
 
Rostselmash ACROS 595 Plus ще бъде представен и на предстоящото изложение Бата Агро 2023, което ще се проведе от 15 ти до 19 ти май в Стара Загора. Там посетителите ще могат да го разгледат в детайли, да получат допълнителна консултация и специални ценови предложения, валидни само по време на изложението.
 
За повече информация, лизингови условия, технически спецификации, оглед и тест драйв, се обаждайте на националния телефон на Оптиком: 0700 70 705 ; https://opticom-bg.com
 

Свързани статии

Rostselmash показаха отлични резултати при жътва 2020. Сега са с 5 год. лизинг без лихва (ВИДЕО)
Полеви тестове на зърнокомбайни Rostselmash в земеделски стопанства в цяла България направи фирма Оптиком в разгара на жътвената кампания. Без предварителна подготовка, в реални условия, комбайните Rostselmash NOVA 330, Rostselmash RSM 161 и Rostselmash TORUM 770 показаха впечатляващи възможности на полето.
20.07.2020 г.
2878
Rostselmash отчита силен интерес и продажби на новата серия трактори 1000 (320-340 к.с.)
Руският производител на комбайни, трактори и агротехника - Rostselmash отчита много силен интерес към новата си серия класически колесни трактори - Rostselmash 1000.
15.01.2020 г.
2737
Защо комбайн Rostselmash NOVA е перфектната машина за малките стопанства? (ВИДЕО)
Само през месец март комбайнът Rostselmash NOVA е машина на месеца и се предлага на специална промо цена и лизингова схема. Този комбайн е перфектната машина за малките стопанства, защото притежава множество предимства и качествено оборудване.
16.03.2021 г.
3000
Rostselmash бележи ръст на продажбите на комбайни в България
Общо 32 оператори от 13 фирми, собственици на зърнокомбайни Rostselmash RSM 161, ACROS 595, NOVA 330 и VECTOR 425 преминаха традиционното вече обучение на оператори на комбайните Rostselmash. То се проведе в учебната зала на търговско-сервизния център на Оптиком в Стара Загора.
13.06.2019 г.
12952
Видео ревю
Полеви тестове на комбайни Rostselmash NOVA, TORUM 770, RSM 161
На всеки вече е направило впечатление, че пътувайки из цяла България все по-често по земеделските полета се виждат зърнокомбайни Rostselmash. Каква е причината за връщането на руските комбайни в българските зърнопроизводствени стопанства, ще ви обобщим в няколко основни акцента. 
14.07.2020 г.
1825
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG