Редакция на обява Добави обява

AGCO спря производството на трактори и комбайни в няколко завода в Европа

27.03.2020 г.
1526
AGCO, световен производител и дистрибутор на селскостопанско оборудване, под чиито бранд са марките трактори и комбайни Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Challenger и др., публикува актуална информация във връзка с производството и дистрибуцията на агротехника в условията на пандемия от коронавирус COVID 19.

„В AGCO ние сме фокусирани върху безопасността на нашите служители, нашите дилъри и земеделските производители по света, като същевременно с отговорност гледаме на нашата роля, за да сведем до минимум въздействието на тази пандемия“, заяви Мартин Рихенхаген, председател на AGCO, президент и главен изпълнителен директор.

„Оборудването на AGCO е от ключово значение за устойчивото производство на храни през всички фази на цикъла на културите. Търсенето на зърно и белтъчини ще продължи по време на тази криза и AGCO ще продължи да дава приоритет на подкрепата на нашите дилъри и фермери, за да подпомогне продоволствената сигурност. “

На фона на вируса COVID-19 и липсата на сигурност както за продължителността, така и за степента на въздействието на пандемията, AGCO изтегля своите продажби, приходи и други насоки. Производството е значително намалено или спряно в няколко европейски завода на компанията, до голяма степен поради материални недостиг и ограничения в европейската верига на доставки. С течение на времето се очакват допълнителни прекъсвания на производството в други региони. AGCO ще предостави актуализация във връзка със своето съобщение за печалбите за първото тримесечие, но не очаква да предоставя допълнителна информация дотогава. По време на прекъсването на производството, поддържането на нуждите на дилърите и клиентите за обслужване остава основен приоритет.

© 2020 Агросалон БГ
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG