Редакция на обява Добави обява

AGCO възобновява производството на трактори в завода си във Франция

28.04.2020 г.
1241
AGCO възобновява производството на трактори в завода си в Бове, Франция, където се сглабят Massey Fergusson и колесните модели на тракторите Challenger.

Преди повече от месец производството на трактори беше спраяно заради пандемията от коронавирус. В официално съобщение до медиите, от Massey Ferguson съобщават, че възобновяват производството от тази седмица, при спазване на всички мерки за безопасност на здравето на своите служители, партньори и клиенти, защото в противен случай заводът ще бъде изправен пред критична ситуация.

От началото на кризата Маси Фъргюсън е изправен пред коронавирусната заплаха, за да запази екипите, дилърите и клиентите в безопасност, като същевременно гарантира непрекъсната дилърска и клиентска поддръжка за подкрепа на нашите фермери и защита на доставките на храни в този момент на несигурност и на помогнете на общността с инициативи като дарения на маски, ръкавици, гащеризони и 3D отпечатани щитове за лице в подкрепа на нашите местни здравни герои.

От февруари управителният комитет на AGCO и Massey Ferguson предприе допълнителни мерки като отдалечена работа, когато дейността позволява, или защитни мерки, които надхвърлят препоръките на здравните власти, в случай на необходимо присъствие на място, тъй като случаят е в нашия склад за дистрибуция на части на Ennery (Франция).

"Тъй като ние рестартираме производството в нашето съоръжение в Бове от днес, 27 април, няма да правим компромиси със здравето на нашите служители. Рестартирането на производството е абсолютно критично за устойчивостта на цялата бизнес верига, но трябва да се извършва при оптимални и устойчиви условия " каза Тиери Лоте, вицепрезидент и управляващ директор Massey Ferguson Europe & Middle East.

© текст+водеща снимка: Агросалон.БГ
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG