Редакция на обява Добави обява

ARAG Group бе придобита от Nordson Corporation, засилвайки своята глобална пазарна позиция

25.08.2023 г.
835
ARAG Group, един от водещите световни производители на компоненти за прецизно пръскане в земеделието, обяви че е придобита от световната компания за прецизни технологии и прецизно земеделие Nordson Corporation. След придобиването ARAG става дивизия в рамките на сегмента за индустриални прецизни решения на Nordson.

Виктор Готарди, вицепрезидент и ръководител на дивизията на ARAG Group, коментира:


"За ARAG тази сделка е потвърждение на изключителната работа на нашите основатели и служители. От създаването на компанията през 1976 г., ние обслужваме селскостопанските клиенти с разнообразен набор от решения за пръскане. Сега, като нова дивизия на Nordson, ще имаме възможност да разширим нашата иновационна дейност и да предложим решения за прецизно пръскане на по-голяма аудитория клиенти по целия свят. Това е много вълнуващо време за ARAG, нашите служители и клиенти.”


ARAG е световен лидер по отношение на пазара и иновациите в разработването, производството и доставката на прецизни контролни системи и интелигентни компоненти за селскостопанско пръскане. Портфолиото на компанията включва три основни продуктови групи: умни компоненти, които измерват и контролират потока, количеството и мястото на изпусканата течност; контролни системи с по-голямо разнообразие от входове и функции за клиентите и компоненти за течности като филтри, дюзи и помпи. Широкият продуктов каталог на ARAG се допълва още със специализиран софтуер и данни.

Джеф Пемброук, изпълнителен вицепрезидент на сегмента за индустриални прецизни решения на Nordson, заяви:

"Прецизното дозиране е ключова способност на Nordson, и винаги сме били заинтересовани от компании с иновативни технологии и ориентирани към клиента модел. ARAG идеално пасва на Nordson със своята силна история на разработване на водещи технологии за пазара на прецизното земеделие. Очакваме с голямо нетърпение да работим с Виктор и екипа на ARAG, за да подкрепим техните клиенти и разработим решения, които ще увеличат рентабилността на клиентите."


Nordson Corporation е иновативна компания за прецизни технологии, която използва мащабуема растежова рамка чрез предприемаческа, дивизионна организация, за да достави растеж от най-висок клас с водещи маржове и възвръщаемост. Компанията предлага своите продукти на глобални клиенти чрез модел на директни продажби и експертни приложения. Тя обслужва разнообразни крайни пазари, включително потребителски недълготрайни стоки, медицина, електроника и индустриални продукти. Основана през 1954 г. и със седалище в Westlake, Ohio, компанията има операции и офиси за подкрепа в повече от 35 държави.
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG