Редакция на обява Добави обява

Agrifac Condor Endurance с нови топ-иновации за 2019

23.12.2018 г.
12262
Един от световните лидери в производството на самоходни пръскачки - AGRIFAC, подготвя премиера на обновен модел на популярната серия Agrifac Condor Endurance, която ще се появи на пазара за земеделска техника в Европа през 2019-а година.

Самоходната пръскачка от второ поколение Condor Endurance включва новата технология наречена AiCPlus, която може да контролира пръскането с абсолютна точност на база индивидуални карти или земеделски петна при прилагането на агрохимическа защита с хербициди, фунгициди или инсектициди.

Тази нова технология използва камери, монтирани на пръскащите стрели, за идентифициране на зададените чрез софтуера площи и цели. Има индивидуален контрол на дюзите и система за разпръскване с широчинна модулация на импулса на пръскане, за да се променя разходната норма при всяка една дюза.

"Системата изисква алгоритми, разработени от инженерите, но „калибрирани“ от производителите, за да дадат значими резултати", посочват от холандската компания Agrifac.

Condor Endurance II на Agrifac е 8000-литровa samohodna пръскачka, коqо се предлага със стрели с ширина до 55 метра и много по-голяма мощност благодарение на надстройката от 100 к.с. s 9,6-литров двигател Cummins, развиващ 420 к.с. В кабината има ново разпределение с контролен джойстик с две подложки за бутони и голям цветен сензорен екран за функциите на превозното средство и пръскачката.

Повече информация за самоходните пръскачки Agrifac можете да получите от офицалния вносител за България - Римекс Технолоджийс : 0879 999 990  ; info@rimex.bg
 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG