Редакция на обява Добави обява
ПОКАНА: Специални дни с промоции за трактори и земеделска техника - 20 - 24 Февруари в базата на Скайтрак

Агритехника 2019: JCB представи нови товарачи, FASTRAC с 8 гуми и електрически повдигач (ВИДЕО)

21.11.2019 г.
3028
Британския производител JCB - световен лидер в производството на телескопични товарачи - показа на Агритехника 2019 в Германия, няколко нови модела предназначени за зърнопроизводители и животновъди.

На щанда на JCB бе показана новата III-a серия телескопични товарачи Loadall, които са с изцяло нова кабина с по-добра видимост, нови интуитивни уреди за управление. Капацитетът за повдигане е 3.2 тона на височина 6.20 метра, което го прави отличен за зърнопроизводители за товарене на зърно в гондоли. Очаква се моделът JCB Loadall 532.50 да бъде много добър бюджетен вариант за пазара в България. Новата серия Loadall включва модели с мощност 109, 125 и 145 к.с.

По време на Агритехника 2019 бе показан и най-големият сред серията телескопични товарачи JCB - Loadall AGRIPRO, с изцяло нова кабина, дигитален дисплей, много екстри в интериора, VT Drive безстепенна трансмисия и капацитет на повдигане 6.00 тона на 8.00 метра, с кофа за зърно с обем 4.5 куб.метра.

Друг акцент на щанда на JCB бе тракторът FASTRAC с 8 броя сдвоени гуми и завиващ заден мост. Показаният JCB Fastrac е от новата 4000-а серия с двигатели STAGE V. Налице са два пъти по-големи мостове и оттам - 110% повече Nm, една съществена допълнителна мощност, която новите мостове вече позволяват. Това дава много по-добра теглителна сила на трактора и възможност за работа в стръмни терени с тежък инвентар.

Задното завиване от своя страна дава много големи предимства при изпълнението на работни задачи координирани от системите за прецизно земеделие. Завиващият заден мост компенсира изместването при работа в странични наклони.

Още за най-бързият трактор Fastrac в света, иновационната система за свързаност JCB LiveLink, както и първият 100% електрически телескопичен товарач от JCB, вижте във видеото:

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG