Редакция на обява Добави обява

Агритехника 2019: McCormick представя обновената серия трактори X 7.6 VT-Drive

30.10.2019 г.
2522
Фокусът на McCormick по време на най-голямото изложение за селскостопанска техника в Света - Агритехника 2019, което започва на 10-и Ноември в Хановер, Германия, ще бъде върху обновената гама трактори от серията X7.6 VT-Drive.

Новата серия трактори McCormick X7.6 VT Drive са финалисти и се състезават по време на Агритехника 2019 и за престижната награда "Трактор на годината 2020"

Тракторите от новата серия включват 5 модела с шестцилиндрови двигатели с мощност 180-240 к.с. , производство на FPT и отговарящи на еко нормите Stage V. Новите трактори McCormick са оборудвани със CVT трансмисия в четири диапазона, способни да достигнат скорост от 0,04 до 50 км / ч.На външен вид McCormick X7 имат нов стил и оптимизиран пакет за работните светлини с 12 LED осветителни тела.

Вътре в кабината има нов терминал за управление на екрана с данни с пет програмируеми бутона на подлакътника. Това позволява на водача да персонализира начина на работа на трактора и да съхранява до пет функции с цел по-лесната работа с различен прикачен инвентар.

За тези, които търсят най-доброто удобство и контрол на позиционирането, друга новост е електрически регулируемото накланяне на волана.

McCormick също планира да подчертае по време на Агритехника 2019 възможностите на своя пакет за телематика за управление на автопарка, като тук това става в партньорство с японския производител на GPS навигации - TOPCON.

Очаквайте ексклузивни видео кадри и снимки от Агритехника 2019, първо в YouTube канала на АГРОСАЛОН.БГ

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG