Редакция на обява Добави обява

Агритехника 2019 ще бъде с фокус върху новото земеделие

22.10.2019 г.
164962
Международното изложение за селскостопанска техника - Агритехника 2019 ще се проведе в Хановер, Германия от 10-и до 16-и Ноември. Традиционно има 2  предварителни дни, в които изложението ще бъде отворено за търговци на едро, дилъри, научни работници и представители на медиите.

Тази година Агритехника е с фокус върху бъдещето на земеделието и най-вече глобалните климатични промени. В съпътстващата програма ще бъдат представени най-новите тенденции в технологиите, които водят до по-малка и оптимизирана употреба на химически торове. Важен акцент ще бъдат и новите техники на сеитба, с които да се намалят броя на обработките с цел по-ниска употреба на горива.

Специален акцент ще бъдат иновациите при скоростните кутии на тракторите, които вече включват ново поколение електроника, водеща до съществено оптимизиране на натоварването при работа в полето или при транспорт, като водят до намаляване употребата на гориво. Иновациите в тази област са главно от CASE IH и Valtra.

По време на Агритехника 2019 много от традиционните производители на трактори ще покажат и свои прототипи на електрически трактори. John Deere ще представи изцяло електрически трактор с мощност 500 KW. Електрически трактор ще представи и швейцарската компания Rigitrac, като при него мощността е 50 kw, с литево-йонна батерия с капацитет 80 kw./h.

По време на Агритехника 2019 ще има специална изложбена зала само за агро дронове, уреди за прецизно земеделие, GPS навигации, дронове за пръскане с препарати и друго оборудване в сферата на прецизното земеделие.

Очаквайте видео кадри и снимки от Агритехника 2019, първо в Агросалон.БГ и АгроСалон.

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG