Редакция на обява Добави обява

Агритехника 2021 с очакване за стандартно провеждане, а също EIMA в Италия и Cereals в Англия

08.03.2021 г.
2325
С напредването на ваксинациите срещу Covid19 се увеличават добрите очаквания за възстановяване на големите аграрни събития в Европа още тази година.

Така например от най-голямото аграрно изложение във Великобритания - Cereals 2021, съобщиха, че то ще се проведе на открито на 9-и и 10-и Юни.

Също така организаторите на най-голямото италианско изложение за селскостопанска техника - EIMA, които претърпяха пълен провал със своят опит за дигитално изложение през 2020-а, заявиха преди дни, че обявяват нови дати за стандартното си траидицонно изложение, което да се проведе през 2021-а година, но през Октомври, с цел да няма дублиране с датите на Агритехника 2021, което ще се проведе в Германия през Ноември.

На фона на оптимистичните надежди за възстановяване на провеждането на големите селскостопански изложения, от Агритехника съобщиха, че регистрират ръст в заявките за участие тази година. 

Agritechnica, едно от най-големите световни търговски изложения за селскостопанската индустрия, ще се проведе отново през 2021 г. Организаторът на изложението DLG (Германско земеделско общество) съобщава, че търсенето на изложителите е голямо, като се очакват над 2000. Към началото на февруари около 90% от изложбените площи вече са резервирани.

 
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG