Редакция на обява Добави обява

Агритехника 2023: Общо 218 световни премиери на селскостопанска техника и агроиновации

13.11.2023 г.
1267
Агритехника 2023 провежда рекордните 218 световни премиери на изложители от 24 различни страни. Всички тези иновации са представени за първи път на публиката на изложението, което се провежда от 12 до 18 ноември 2023 г. в Хановер, Германия.

Основен критерий за участие в схемата за иновационни награди на Agritechnica е, че всички кандидати трябва да представят своите продукти за първи път. Сред 218-те квалифицирани иновации, всички от които са световни премиери, 18 от тях спечелиха награди, включително една златна и 17 сребърни.

"Всички 218 иновации са световни премиери, и така Agritechnica е първото място, където те са представени на публиката. Ние сме доволни, че имаше световни премиери във всички категории, от обработка на почвата и подготовка на сеитбени легла до жътва", казва Йохана Пфайфер, отговорна за организирането на иновационните награди на Agritechnica от DLG.

Публикуван е пълният списък на 218-те квалифицирани кандидати от 24 страни, които са разглеждани за награда за иновация на Agritechnica. Списъкът включва широк спектър от иновации в областта на селскостопанските технологии, представени от различни страни и компании.

Очаквайте снимки и видео от изложението.

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG