Редакция на обява Добави обява

Агросалон 2020 - Най-голямото руско изложение за агротехника започва утре в Москва

05.10.2020 г.
2599
Агросалон 2020 - Най-голямото руско изложение за агротехника започва утре в Москва при засилени мерки срещу Covid19, най-вече заради гостите от чужбина. В Русия опасенията от зараза вече са много по-слаби заради пуснатите за свободна продажба в аптеките лекарства срещу коронавирус, както и наличието на ваксина. Международното изложение AGROSALON 2020, ще се проведе в Москва от 6 до 9 октомври. Експозиционната площ ще бъде 2,7 хиляди квадратни метра!

Един от най-големите изложители по време на Агросалон 2020 ще е руската компания Rostselmash, която ще представи около 20 модела и модификации на селскостопанско оборудване, включително четири абсолютни новости и 10 уникални електронни системи.

Паралелно с традиционното руско участие, по време на Агросалон 2020 ще бъдат показани и топ брандове западна агротехника, сред които Fendt, New Holland, Vaderstad, Claas, Valtra, Weidemann, Kubota, Kverneland, Trimble и редица други. Американската компания John Deere не е допусната до участие в най-голямото руско изложение за агротехника.

Търговията със селскостопанска техника в Русия е много сериозно подпомогната от държавна субсидия по Програмата 1432, която ще продължи и през 2021-а година. Само до края на тази година руските фермери ще получат субсидия в размер на 14 млрд. рубли за IT иновации в аграрния сектор. Освен това ще бъде подпомогнат потенциала за износ на руски машини от страна на правителството.

Паралелно с изложбените площи за нова селскостопанска техника в рамките на изложението ще бъдат представени и свързани подсектори от аграрния бизнес, свързани с преработка и търговия с агро суровини и храни. Традиционно ще има делова част със срещи и семинари. Тази година по изключение заради Covid19 не се очаква посещение на Агросалон 2020 от страна на представители на българското Министерство на земеделието, храните и горите.

Вижте още агро новини в АгроКлуб БГ.
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG