Редакция на обява Добави обява

Агротехниката на Maschio Gaspardo ще се продава под логото и цветовете на New Holland ( и вероятно Case IH)

09.11.2020 г.
2356
New Holland разширява решенията си за обработка на почвата чрез ново партньорство с Maschio Gaspardo. Дисковите брани и грунтовки ще бъдат представени съгласно споразумението и ще се продават под марката New Holland. Новите продукти за обработка на почвата ще се предлагат в дилърите на New Holland през 2021 година. 

New Holland е част от CNH, което навярно ще доведе до продажби на Maschio Gaspardo и под бранда и цветовете на Case IH, но това още не е сигурно. Преди няколко месеца, всички дилъри на Case IH в Европа обявиха началото на стратегическото си партньорство с Maschio Gaspardo, но засега само New Holland заявиха, че познатите досега червени машини ще се произвеждат в син цвят под тяхно лого.

New Holland Agriculture подписа споразумение за доставка с Maschio Gaspardo, водещ производител на селскостопанско оборудване за обработка на почвата, сеитба и засаждане на зеленчукови култури, торене, пръскане,  косене и събиране на сено. Сините продукти ще се продават под името New Holland и ще се предлагат изключително в представителствата на марката.

Карло Ламбро, президент на New Holland Agriculture, заяви:

Много сме доволни от новото ни партньорство с Maschio Gaspardo. В New Holland ние непрекъснато търсим подобряване и разширяване на нашето предложение, за да предоставим на нашите клиенти по целия свят иновативни и цялостни решения за техните земеделски нужди. В Maschio Gaspardo имаме партньор с дългогодишен опит и лидер в своята област, така че с това споразумение ние предлагаме техните първокласни продукти на нашите клиенти, като допълнително разширяваме избора на машини, за да отговорим на техните изисквания за обработка на почвата с висококачествено оборудване. "


Мирко Маскио, президент на Maschio Gaspardo Group, добави:

„Maschio Gaspardo вече има консолидирано партньорство за доставки на OEM с New Holland. Гордеем се с този нов престижен проект, тъй като той също потвърждава висококачествените стандарти, постигнати от Maschio Gaspardo за своите продукти и предлаганото обслужване на клиентите. Това е друг важен градивен елемент за нашия растеж. "


През сезон 2021 г. New Holland ще представи първите продукти, които ще бъдат доставени съгласно споразумението: компактните дискови култиватори SDM и SDH, както и SUM и SUH Subsoilers. Новите продуктови линии ще предлагат модели, идеално подходящи за тракторите на New Holland, вариращи от трактори от серия T5 до 300 к.с. T7 Heavy Duty.

Новите продукти първо ще бъдат пуснати на ключови европейски пазари в Австрия, Белгия, Дания, Франция, Германия, Ирландия, Холандия, Полша, Португалия, Швеция, Испания и Великобритания.

© 2020 Agrosalon.BG
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG