Редакция на обява Добави обява

Amazone пуска нов продълбочаващ модул към дисковите брани Catros

09.02.2019 г.
10348
Немският производител на селскостопанска техника - AMAZONE, пуска за дисковите брани от сериите Catros Special и CatrosXL с работни ширини от 3, 3,50 и 4,00 метра, новата опционална рама Crushboard включваща продълбочаващи работни органи. Тази опция прави тези компактни дискови брани идеално пригодени за подготовка на земеделската земя, тъй като Crushboard постига силно разрохване и изравняващ ефект на почвените слоеве.

Машината е предназначена за работа в  стърнищата след жътва на рапица, слънчоглед и царевица, като отличното смесване на почвата с растителните остатъци насърчава последващото им разпадане и изтествено наторяване.

Понеже е поставен най-отпред Crushboard може да се регулира независимо от работната дълбочина на самите дискови брани. Регулирането на работната дълбочина определя агресивността на Crushboard - може да се извърши, по избор, механично или хидравлично в движение.

С опцията за хидравлично регулиране, водачът може да съчетае настройката за продълбочаващо разрохване със съответните условия на полето, удобно от седалката на трактора, а самата дълбочина на органите се вижда лесно изобразената скала на всеки модул. Като алтернатива Crushboard може да бъде оборудвана и с разрохкватели и маркири на колелата, които могат да подпомогнат ефективната почвообработка, особено, където гумите на трактора са утъпкали повече.
 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG