Редакция на обява Добави обява

Antonio Carraro увеличава внедряването на двигатели Yanmar в своите трактори

07.01.2020 г.
2591
Antonio Carraro оборудва все повече от своите серии трактори с двигатели на Yanmar в диапазона 25-90 к.с. Тези трактори могат да се използват за овощарство, зеленчукопроизводство, както и за универсални цели в по-малките и средни по размер стопанства.

Надеждността е една от отличителните черти на двигателите на Yanmar, за които италианският производител Antonio Carraro е избрал да ги използва.

Обслужването на тези двигатели е просто и икономично, тъй като има само няколко елементарни операции, които трябва да се изпълнят, за да се поддържат двигателите добре работещи. Yanmar се отличава и сред водещите компании в света по отношение на съотношението между разхода на дизел и мощността.

Yanmar се отличава и с много ниски нива на замърсяване дори и след стотици часове на употреба.

Когато са монтирани на трактори Antonio Carraro, двигателите на Yanmar са добре балансирани, като ограничават доколкото е възможно вибрациите, усещани от оператора и от шасито на трактора: резултатът е по-голям комфорт и по-дълъг живот на трактора. Но това, което продължава да удивява дори най-големите експерти в отдела за научноизследователска и развойна дейност на Antonio Carraro, е запалването, тъй като двигателите винаги се запалват веднага, независимо от метеорологичните условия: независимо дали е студено, горещо, сухо или влажно, Yanmar двигателите винаги реагират отлично.

Повече информация за новите серии трактори Antonio Carraro, можете да получите от официалния вносител за България, фирма - СД Драганови; 0888 21 98 64 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG