Редакция на обява Добави обява

БАТА Агро 2021: Оптиком с много премиери и ценови премии за агротехника (ВИДЕО)

31.05.2021 г.
3827
Остават няколко дни до началото на най-голямото селскостопанско изложение БАТА Агро 2021, което ще се проведе от 01 до 05 юни на летище Стара Загора. Фирма Оптиком , един от водещите вносители на селскостопанска техника у нас подготвя своето участие със заявката да покаже много нови машини и предложи специални ценови оферти по време на изложението. 
 
Ето какво сподели Димитър Петров за това, което предстои:
 
Всички много се вълнуваме, че ще може да посрещнем нашите клиенти на живо, след повече от година дистанция и ограничения. Живият контакт е много важен за нас и се радваме, че ще може отново да се видим така да се каже очи в очи с българските земеделци, с които да обсъдим състояниието на реколтата към момента, предизвикателствата пред които са изправени и техните нужди. 
 
По повод нашия 30 годишен юбилей сме се постарали да подготвим изключително атрактивни оферти на голямото разнообразие от техника, което ще представим по време на изложението и да покажем много нови технологии в областта на земеделието.


 
По време на Бата Агро ще изтеглим и печелившите от томболата, която провеждаме “30 години -  30 машини от  Оптиком”
 
От фирма Оптиком са подготвили редица премиери, които земеделците ще могат да видят по време на изложението
 
Сред тях са:  впечатляващият JCB FASTRAC 8330 покоряващ със своята мощ, бързина и максимален комфорт, новите товарачи JCB СЕРИЯ III, STAGE V, новата модификация на комбайн ROSTSELMASH TORUM 770, италианските трактори McCormick X7.624 VT DRIVE и LANDINI REX 3-80 F, уникалната сеялка MONOSEM - 8 редова NXME, оборудвана със система за тор, предназначена за директна сеитба на редови култури  и сеитба в тежки условия, както и ТОРОРАЗПРЪСКВАЧКА SULKY Х50+ ЕCONOV.
 
В специализиран сектор за прецизно земеделие фермерите ще имат възможност да получат професионална консултация за прецизните решения в земеделието на японският лидер Topcon, които стават все по-предпочитани от фермерите у нас.
 
От Оптиком напомнят, че остават още няколко дни, в които може земеделците могат да се включат в Томболата за ценови премии на 30 избрани машини. Печелившите участници от нея ще бъдат изтеглени и обявени по време на изложението.
 
Екипът на Оптиком ви очаква от 01 до 05 юни на летище Стара Загора, на щанд 3, сектор H.

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG