Редакция на обява Добави обява

БАТА Агро 2021 - При кои марки са новостите, които можете да видите? (СНИМКИ+ВИДЕО)

31.05.2021 г.
22674
Изложението за селскостопанска техника БАТА Агро 2021, което започва утре 1-и Юни на летището край Стара Загора и ще продължи до 5-и Юни, е първото по рода си обществено мероприятие в пазара на агротехника, след началото на пандемията от Covid19. Изложението ще се проведе при специален режим с коридори на движение, организаторите са поставили зони за дезинфекция, а ветровитото време и отворените шатри ще намалят риска от зараза с коронавирус.Изложението БАТА Агро 2021 е 10-то юбилейно събитие, организирано от сдружението на търговците на агротехника в България - БАТА, а иначе на летището в Стара Загора изложението стартира две години по-рано - през 2009-а под името "Зара Агро".

През 2021-а БАТА Агро 2021 се очаква да премине под засилен интерес заради отвореният прием на проекти по мярка 4.1 за инвестиции в нова земеделска техника. Като цяло първия обход на БАТА Агро 2021 край Стара Загора показва, че изложените машини са смесица между нови модели и иновационни решения, но също така има и много агротехника, която е със сравнително стари години на производство и е позната на фермерите от предходни изложения.

В списък от снимки ще ви покажем, някои от акцентите на БАТА Агро 2021:

Японската марка KUBOTA е на един от щандовете, където са показани предимно нови и непоказвани досега модели. Освен нови модели при тракторите Kubota, гостите на БАТА Агро 2021 могат да видят и нов модел прикачна пръскачка Kubota, както и почвообработваща техника, сеялки, торачки и балопреси с японската марка.

На щанда на Тайтън Машинъри България ще можете да видите новите трактори Case IH Magnum AFS, както и новата серия зърнокомбайни Case IH Axial Flow 250 AFS с флекси хедер MacDon. Ще бъде показана и нова серия самоходни пръскачки Agrifac. Най-новите сеялки Vaderstad също са сред акцентите на щанда на Тайтън Машинъри.
На големия щанд на Оптиком можете да видите новата серия трактори McCormick с двигатели Stage V, както и новия JCB Fastrac също с двигател Stage V и активен хидравличен преден мост. За нуждите на овощарите и лозарите е показана и пълната гама специализирани трактори Landini. Традиционно Оптиком акцентират и на лидерската си позиция в пазара за телескопични товарачи, като на БАТА Агро 2021 е показана новата серия JCB AgriSuper, специално предназначена за работа със зърно, както и в големи животновъдни ферми.

Все по-популярните нови модели руски комбайни Rostselmash са друг от основните акценти на щанда на Оптиком по време на БАТА Агро 2021. Зърнопроизводителите ще могат да видят големия Torum770 с гумено-верижно задвижване на предния мост, както и популярния Rostselmash RSM 161. За нуждите на земеделците с по-малко декари, са показани 2 модела компактни комбайни Rostselmash NOVA.На щанда на Агротрон-М можете да видите нов модел самоходна пръскачка Horsch, както и сеялки Horsch. Показани са и специализираните хедери за жътва Olimac. На щанда на Анимекс е показана изцяло нов модел сеялка за редови култури на турския производител IrTem, който определено вдига рязко качеството и стила в своето производство. Един от акцентите на щанда на Рапид КБ е трактор Claas Axion с гумено-верижен заден мост. На изложбената площ на ИнтерАгри впечатление прави лимитирана серия New Holland в сив цвят:По време на БАТА Агро 2021, земеделците може да видят най-новата серия трактори John Deere, изложение на щанда на Мегатрон:На щанда на Стойчеви, виждаме познати  модели трактори Zetor, но акцент са новите почвообработващи машини с марката SLY.На щанда на Варекс по време на БАТА Агро 2021 са показани няколко нови модела трактори Massey Ferguson, както и UTV с особено атрактивен външен вид:

Златекс, официален вносител на FENDT за България, поставя акцент на големия комбайн FENDT Ideal 9T, както и на трактори Valtra - боядисани също в черен цвят: По време на БАТА Агро 2021 Ири Трейд показва новия трактор Deutz Fahr 9340 WariorВпечатляващ размер индустриална гума е изложена на щанда на Медина Мед:По време на предварителната обиколка на БАТА Агро 2021, отидохме и до най-отдалеченият от входа на изложението щанд - този на фирма НИК, за да видим първия в България автономен трактор, но той все още не беше пристигнал, а може би ще е една от големите иновации за българско изложение.

Не забравяйте да се дезинфекцирате на БАТА Агро, както и да спазвате нужната дистанция. На изложението тази година има мобилни станции за по-добър обхват и бърз интернет, така, че ще можете да се тагвате, да излъчвате на живо и да споделяте видео и снимки от изложението.


© 2021 снимки: БГ МЕДИЯ

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG