Редакция на обява Добави обява

БАТА Агро 2022 - Започна подготовката на щандовете

20.04.2022 г.
5392
Започна подготовката на щандовете за изложението БАТА Агро 2022, което ще се проведе традиционно край Стара Загора - от 16 до 20 май.

Четиринадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, което се организира от Българската асоциация на търговците на агротехника, ще представи над 150 фирми на повече от 34 000 кв.м. нетна изложбена площ. 

И тази година в изложението участват официалните вносители на земеделска техника, които представляват едни най-големите световноизвестни технологични брандове. Наред с тях са и десетки фирми от агросектора, предлагащи напоителни системи, резервни части, инструменти и други, както и браншовете, с които земеделието взаимодейства – консултантки услуги, финансови и банкови институции, автомобилната индустрия, едра строителна техника и други.

Важна част от изложението са и фирмите, които предлагат семена, торове и препарати. Те ще имат мащабно участие с опитни полета с посеви, които за БАТА АГРО 2022 са обособени в индивидуална зона в близост до входа на изложението.

Изложение БАТА АГРО 2022 ще бъде заснето чрез 360-градусова фотосесия, като виртуалната разходка ще бъде налична на уебсайта ни след приключване на физическата проява. По този начин посещението на форума ще е възможно във виртуалния му вариант през цялата година.
Виртуалната разходка ще е достъпна и в Google Business View при Летище Стара Загора и ще включва панорама на изложението от въздуха, както и заснемане на общите части и тур по алеите.

Изложителите, които искат да разширят присъствието си, могат да се възползват от индивидуално заснемане в близък план на техния щанд и площ, както и дори да получат виртуална разходка вътре в техните експонати. Също така те ще могат да  включат допълнителна информация като представяне на фирмата и продуктите, контакти и линкове.
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG