Редакция на обява Добави обява

CASE IH Farmall - правилният избор на универсален трактор

28.01.2019 г.
4436
Универсалните трактори CASE IH Farmall 85A, Farmall 95A, Farmall 105A I Farmall 115A, съответно с мощност 86, 99, 106 и 113 к.с. са икономични и ефективни модели, специално разработени за работа в животновъдни ферми, а също и като спомагателни машини в по-големи земеделски стопанства.

Работата във фермите и на полето е трудна. Часовете са дълги. Но тук, при тракторите CASE IH Farmall  комфортът на оператора не е лукс - това е необходимост. Всички модели от серията Farmall Utility A предлагат плавно движение с удобна седалка, ергономични, интуитивни контроли и нова просторна кабина, която позволява на всеки оператор да работи по цял ден, при всякакви климатични условия.

Висококачествен и производителен трактор от престижен бранд, но на достъпна за всеки фермер цена
Тракторите CASE IH Farmall са вашата възможност да имате чисто нов трактор, без това да наруши бюджета на стопанството. В допълнение, от официалния вносител на марката - Тайтън Машинъри България, подхождат индивидуално към всеки клиент в зависимост от техниката и средствата, с които кандидатът разполага. Финансовият лизинг Ви позволява да закупите нов трактор без да е необходимо да правите големи първоначални разходи, като насочите финансовите си ресурси към основната си дейност.

Интелигентни и здрави трактори за универсални задачи

Тракторите от серията Farmall са с равномерно разпределение на теглото, като всичко е на своето правилно място  - като се започне от тежките компоненти на задвижването, конструкцията на моста и трансмисията, и се стигне до работния обем на двигателя.

Електронно управляваните 3,4-литрови дизелови двигатели с Turbo и Intercooler имат 4 цилиндъра и тунелна конструкция, която осигурява здравина и лесна поддръжка.
CASE IH Farmall се предлагат в най-достъпния ценови вариант с опростена, много здрава и лесна за управление механична трансмисия с 12 предни и 12 задни предавки.
Предлага се и опционална 12/12 трансмисия Powershuttle с реверс, осигуряваща лекота и ефективност при работа с челен товарач, тъй като не се налага използването на съединител.

 
Комфортът и производителността са обединени

Освен за работа в животновъдни ферми, новите модели CASE IH Farmall са подходящи за спомагателни трактори в по-големи стопанства, както и за работа в овощни градини с по-голямо междуредие, например при отглеждане на орехи, лешници и др.подобни, които стават все по-популярни в България. Кабината позволява да се извършват пръскания, както и всички обичайни агротехнически операции - при ненарушим комфорт за оператора.
Кабината при новите модели CASE IH Farmall е просторна, климатизирана, има въздушна седалка и ниворегулация на волана, което създава персонално прилягане за всеки оператор. Удобството в кабината се увеличава и от това, че подът е изцяло плосък, а по време на интензивна работа кабината остава тиха, удобна и предоставя релаксираща работна среда за тракториста.
 
 
Кабината е с отлична видимост във всички посоки, като разполага с остъклена площ от 5 кв.м., което я прави най-просторната кабина в този клас трактори. Задното стъкло на кабината се отваря до почти 90 °, което позволява пряко наблюдение на навесната система и инвентара. Има също две предни и четири задни работни светлини, две външни огледала с широк изглед и сигнална лампа.

Ефективността при компактните трактори CASE IH Farmall A е допълнително увеличена и модернизирана с нови подвижни динамични калници, които подобряват радиуса на завиване за по-голяма маневреност на трактора, особено в тесни пространства. В допълнение на това, телескопичните стабилизатори на окачването допринасят за постоянния баланс на трактора, дори в неравни терени.
 
Повече техническа информация, а също цени и възможност за закупуване на лизинг, можете да получите от Тайтън Машинъри България - Официален представител на CASE IH:
02/971 35 25
кратък номер *4040
е-mail: office@titanmachinery.bg
http://titanmachinery.bg

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG