Редакция на обява Добави обява

CASE IH Vestrum CVXDrive е името на най-новата серия червени трактори

19.06.2019 г.
13043
Case IH реши да ребрендира своите популярни и високо оценени от фермерите трактори в диапазона 100-130 к.с. с предаване CVXDrive.
Новото име е Case IH Vestrum CVXDrive.
 
„Избрахме името Vestrum, защото означава „твоя“ на латински, заяви Питър Фрай, маркетинг директор на Case IH Europe.
"Този трактор е посветен на нашите клиенти, които се нуждаят от мощен и удобен трактор, за да постигнат повече от разнообразните задачи през деня."

Ребрандирането няма да повлияе на характеристиките на моделите от 100 до 130 к.с., които всички стандартно имат непрекъснато-променлива трансмисия CVXDrive. Новата гама стартира през февруари в SIMA в Париж, където спечели наградата Машина на годината 2019 в категорията трактори среден клас.
 
„Бихме искали да уверим клиентите си, че никой друг аспект на трактора няма да се промени - всички спецификации остават същите, както при пускането на пазара - и доставките през 2019 г. няма да бъдат засегнати“, каза Тиери Панадеро, заместник-председател на Case IH Europe. Продължаваме с дейностите си по стартиране и налагане на новото име и с нетърпение очакваме да се срещнем с нашите клиенти и на изложенията през следващите месеци и да представим тези фантастични трактори.”
Повече информация за тракторите CASE IH, можете да получите от Тайтън Машинъри България - официален представител на марката у нас:
  • София, Бул. Ботевградско шосе № 455
  • Тел: +359 2 971 35 25 или на кратък номер *4040
  • E-mail: office@titanmachinery.bg

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай

Свързани статии

CASE IH представи новите трактори Versum CVXDrive и Maxxum 150 ActiveDrive 8
По време на международното селскостопанско изложение SIMA 2019 в Париж, CASE IH показа най-новите си машини и иновации, включително новия трактор Versum CVX Drive и новия 6 цилиндров Maxxum 150 ActiveDrive 8. В сферата на прецизното земеделие акцентите бяха върху новата телематична система AFS Connect™ и автопилотът EZ-Pilot™ Pro.
05.03.2019 г.
11800
Case IH Versum CVXDrive с двигател Етап V и Quadtrac CVXDrive получиха приза Машина на годината 2019
Case IH Versum CVXDrive с двигател Етап V и CASE IH Quadtrac CVXDrive спечелиха наградите за 2019 Машина на годината, съответно в средна и “XL” категория трактори, на изложението SIMA в Париж.
06.03.2019 г.
11687
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG