Редакция на обява Добави обява

CASE IH Vestrum CVXDrive - универсални трактори с мощност от 100 до 130 к.с.

21.06.2019 г.
3007
Case IH реши да ребрендира своите популярни и високо оценени от фермерите трактори в диапазона 100-130 к.с. с предаване CVXDrive.

Новото име е Case IH Vestrum CVXDrive, съобщава Agrosalon.BG. Предишното име, с което тракторите спечелиха редица награди на изложения бе "Versum"
 
„Избрахме името Vestrum, защото означава „твоя“ на латински, заяви Питър Фрай, маркетинг директор на Case IH Europe.

"Този трактор е посветен на нашите клиенти, които се нуждаят от мощен и удобен трактор, за да постигнат повече от разнообразните задачи през деня."

Ребрандирането няма да повлияе на характеристиките на моделите от 100 до 130 к.с., които всички стандартно имат непрекъснато-променлива трансмисия CVXDrive. Новата гама стартира през февруари в SIMA в Париж, където спечели наградата Машина на годината 2019 в категорията трактори среден клас.
 
„Бихме искали да уверим клиентите си, че никой друг аспект на трактора няма да се промени - всички спецификации остават същите, както при пускането на пазара - и доставките през 2019 г. няма да бъдат засегнати“, каза Тиери Панадеро, заместник-председател на Case IH Europe. Продължаваме с дейностите си по стартиране и налагане на новото име и с нетърпение очакваме да се срещнем с нашите клиенти и на изложенията през следващите месеци и да представим тези фантастични трактори.”'

Повече информация за тракторите CASE IH, можете да получите от Тайтън Машинъри България - официален представител на марката у нас:
София, Бул. Ботевградско шосе № 455
Тел: +359 2 971 35 25 или на кратък номер *4040
E-mail: office@titanmachinery.bg

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG