Редакция на обява Добави обява

CASE IH празнува 100 години трактори FARMALL

16.02.2023 г.
2223
Започват тържествата на Case IH в чест на 100-годишнината на тракторите от серия Farmall. Емблематичният модел Farmall първоначално е представен през 1923 г. като универсален трактор, предназначен да направи революция в селското стопанство.

Този празник ще се проведе по време на едногодишна многостранна кампания, основана на концепцията, че Farmall е "Един за всички". По социалните медии, с видеоразкази и на специален микросайт всеки ще има възможност да научи повече за историята и непрекъснатото развитие на Farmall.

“През 1923 г. си поставихме за цел да създадем трактор, който да замени конете, и днес нашият Farmall все още служи като работен кон във фермите по целия свят", каза Скот Харис, президент на глобалната марка Case IH. “Поколения наред Farmall е символ на модерното земеделие и ние с вълнение си спомняме тези истории.”Основни събития в историята на Farmall:
-           1923: Инж Бърт Р. Бенджамин от International Harvester проектира първия прототип на Farmall
-           1931: Серията F е предназначена за фермери, разполагащи с по-големи площи   
-           1939: Farmall от второ поколение, проектиран от Реймънд Лоуи-           1941: Farmall представя първия в света дизелов трактор за редови култури
-           1947: 1 000 000-ният Farmall слиза от поточната линия
-           1958: Представен е най-популярният трактор в САЩ - Farmall 560
-           1965: Първият 2WD трактор за редови култури с мощност над 100 конски сили е Farmall
-           1971: Farmall завладява света с продажби в 125 страни, и компоненти, произвеждани в осем от тях.
-           1974: Case IH продава 5-милионния си Farmall - първият трактор, достигнал този брой.


С повторното представяне на Farmall през 2003 г. Case IH продължава да разширява гамата от продукти с мощност от 31 до 105 к.с. Глобалното наследство на Farmall продължава и днес с повече от 30 предлагани модела, и тази емблематична серия трактори ще продължи да се развива заедно с клиентите, които направиха възможно това важно събитие.“Case IH се ангажира да създаде устойчиво и продуктивно бъдеще", продължава Скот. "Гордеем се, че от 100 години имаме наследство като Farmall и с вълнение гледаме към следващата еволюция на този трактор и неговото значение за нашата световна фермерска общност.”

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG