Редакция на обява Добави обява

CASE IH представи новите трактори Versum CVXDrive и Maxxum 150 ActiveDrive 8

05.03.2019 г.
11793
По време на международното селскостопанско изложение SIMA 2019 в Париж, CASE IH показа най-новите си машини и иновации, включително новия трактор Versum CVX Drive и новия 6 цилиндров Maxxum 150 ActiveDrive 8. В сферата на прецизното земеделие акцентите бяха върху новата телематична система AFS Connect™ и автопилотът EZ-Pilot™ Pro.

CASE IH Versum CVXDrive
Напълно новата серия Versum CVXDrive включва универсални трактори в мощностния диапазон от 100 до 130 к.с., които са предназначени за разнообразни задачи както в животновъдните ферми, така и в зърнопроизводствените стопанства. Благодарение на своята безстепенна скоростна кутия тази серия трактори са отлични и за изпълнението на транспортни задачи.
Безстепенната трансмисия позволява плавно потегляне и работа от 0 до 40 км./ч. в постоянен синхрон с натоварването на двигателя, което се контролира от автоматична система за производителност (APM). В допълнение новата серия трактори включва и системата Active Hold Control за по-лесно потегляне при баири.

Имената на новите модели Versum посочват мощността на двигателя при 2200 об./мин: Versum 100 CVXDrive, 110 CVXDrive, 120 CVXDrive and 130 CVXDrive. На практика при тези компактни трактори ставаме свидетели на едно премиум оборудване, което е характерно за по-големите серии на CASE IH.

CASE IH Maxxum 150 ActiveDrive 8
Премиерата по време на SIMA на новия шестцилиндров Maxxum 150 ActiveDrive 8, с мощност 145 к.с.,  допълва многобройната серия трактори Maxxum (вижте видео ревю на Maxxum 145 Multicontroler), която на своя връх завършва с новия шестцилиндров Maxxum 150 Multicontroller.
С тегло малко над 6 тона и междуосие от 2642 мм и дължина 5137 мм,  както при 4-цилиндровите модели Maxxum, новия Maxxum 150 е най-лекият и най-малък трактор в индустрията с 6-цилиндров двигател с обем 6.7-литровият, който отговаря на емисионните изисквания на Stage IV, използвайки патентованата Hi-eSCR селективна каталитична редукция, която не се нуждае от поддръжка, без рециркулация на отработените газове и произвежда максимална мощност от 175 к.с. при 2200 об./мин. и 740Nm при 1500 об./мин.

Новият модел е оборудван с ActiveDrive 8-степенна Powershift трансмисия с 3 работни диапазона, осигуряваща общо 24/24 предавки. Това е единствената трансмисия с двоен съединител, която позволява опцията за плъзгач (creeper), което вдига предавките до 48/48 при минимална работна скорост за тежки операции от 200 метра/час.
ActiveDrive 8 осигурява абсолютно плавно превключване на предавките, без никакво прекъсване в диапазона от 4 до 18 км./ч. Скоростната кутия се адаптира и към промени в скоростта на неравни терени и осигурява отлично сцепление и стабилност.
CASE IH Maxxum 150 CVX ActiveDrive 8 включва и автоматичната система за производителност (APM), която контролира натоварването на двигателя според нуждите на терена. Така при ситуации, в които няма нужда от повече мощност, тракторът достига още по-високи нива на икономичност.
 
AFS Connect / MyCaseIH
Новата телематична система Case IH AFS Connect ™ и наличният онлайн портал “MyCaseIH” представлява цялостна дигитална интеграция, включваща машини, телематика, обмен на данни и приложения, които помагат на клиентите с ежедневното управление на техния агробизнес и данни. Системата предоставя на земеделските производители и предприемачи, ориентирани към новите технологии, визуализация на техните машини и агрономически данни, заедно с възможността за безпроблемно прехвърляне на данни към доверени партньори и софтуери. Системата осигурява карти на покритието на земеделските площи, местоположения на машините и уведомления, заедно с агротехнически данни и разрешения за тях, както и възможността за споделяне на данни с консултанти на трети страни.
 
Достъпът до AFS Connect се осъществява основно чрез MyCaseIH, нова онлайн платформа, базирана на облачна структура, която осигурява на клиентите бързо и удобно влизане в една и съща точка в CASE IH за контакт с всички елементи на марката, от оборудване и агротехнически данни до информация за агропарка. В момента платформата е в последната си развойна фаза и ще стартира по-късно тази година.
 
 
EZ-Pilot® Pro / AccuGuide MotorDrive
EZ-Pilot® Pro е високоефективна, напълно интегрирана помощна система за управление, която работи в комбинация с навигационния контролер Trimble Nav-900 и сензорен дисплей Case IH AFS Pro 700, който позволява на оператора да наблюдава и контролира трактора, прикачния инвентар и да задава настройки за автоматично насочване чрез един дисплей.
 
Системата осигурява прецизност на агротехническите операции до  2,5 см при използване на сигнал RTK +. Навигационната система EZ-Pilot Pro използва задвижващ механизъм, който е интегриран в кормилната колона на трактора и не заема от пространството за оператора. Вградената система осигурява компенсиране на неравности в терена, като поддържа точност в груб или вълнообразен терен, и има функцията да осигурява автоматично насочване до 15 секунди.
 
Case IH AccuGuide MotorDrive, включва моторно задвижване AutoPilot ™ и навигационен контролер Nav-900 на Trimble, както и сензорен дисплей Case IH AFS Pro 700, който също предлага много прецизно управление на трактора и прикачния инвентар. Дава възможност за работа при много ниски скорости - 300 метра на час за прецизни операции, като може да работи до 90 ° към откоса и осигурява автоматично насочване при движение назад, като е напълно съвместима със системата на Case IH AccuTurn, която автоматизира обръщането на трактора за навлизане в нов ред с натискане на един бутон.

Повече информация за тракторите CASE IH и свързаните с тях нови технологии, можете да получите от Тайтън Машинъри България- официален вносител на CASE IH.
02 971 35 25 или на кратък номер *4040
e-mail: office@titanmachinery.bg
 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG