Редакция на обява Добави обява

CASE IH представи висок клас технологии и свързаност при новите трактори и комбайни (ВИДЕО)

17.12.2019 г.
3551
CASE IH затвърди своето лидерство в модерните технологии при тракторите и комбайните, представяйки по време на Агритехника 2019 в Германия, редица топ-технологии, които сочат бъдещето на аграрната индустрия. Именно заради това, CASE IH получи на Агритехника - наградата Машина на годината 2020 за новия трактор CASE IH Mаgnum AFS Connect. 

Пред камерата на Агросалон.БГ, Кристиан Рамнек, маркетинг мениджър на CASE IH за Източна Европа, акцентира върху най-новата технология за комуникации и свързаност  при тракторите и комбайните - AFS Connect. Това е ново поколение безжична свързаност, която позволява мигновена комуникация и двупосочен трансфер на данни между агротехниката и софтуера в стопанствата. Обменът на данни осигурява пълен мониторинг на тракторите, обработените площи, дава информация за разход на гориво, интензивност на работата, критични предупреждения и наблюдение на карти с площите - на почвата, на растенията - дават се предварителни насоки за наторяване, прилагане на препарати и времеви прозорец за агротехническите дейности. Системата позволява пълна свързаност с GPS навигацията и уредите за прецизно земеделие. 

Case IH показа автономен концептуален трактор с уникален дизайн
На щанда на Case IH бе показан изцяло автономен концептуален трактор, който според думите на инженерите от компанията, скоро ще навлезе във фермите по целия свят. Първата стъпка към това е именно внедряването на новата AFS система при конвенционалните трактори, която после трябва да се приложи и към тракторите без оператори.CASE IH показа новите серии комбайни Axial-Flow 150 и 250
Новите комбайни Axial-Flow 5150, 6150 и 7150, вариращи от 312 до 460 к.с. , ще заменят еквивалентните модели от досегашната серия 140. Комбайните от серията Axial-Flow 250 имат много подобрени функции, включително опция за захранване с капацитет от 6 000 кг и автоматизацията AFS Harvest Command, която дава възможност на земеделските производители да бъдат облекчени от голяма част от процесите по време на жътва. Чрез AFS системата Се постига пълна синхронизация и адаптация на процеса на овършаване спрямо скоростта на движението и съобразно терена. Много от процесите се контролират автоматично от самата машина – това е постъпателна скорост, скорост на вентилатора, обороти на ротора, отвори на ситата.Новата серия комбайни Case IH Axial Flow 250, включва 3 модела - 7250, 8250 и 9250 с максимална мощност съответно: 498, 571 и 634 к.с., доставена от 6 цилиндрови двигатели Fiat Power Train със система за допълнителна мощност и AdBluе. Флагманът CASE IH Axial Flow 9250 е оборудван с един от най-големите бункери на пазара - 14 400 литра. Скоростта на разтоварване на зърното е впечатляваща: 159 л./сек. Друга важна новост е и вградената сечка, която се намира вътре, скрита от изнесената сечка.

ВИЖТЕ ВИДЕО ОБИКОЛКА НА ЩАНДА НА CASE IH:CASE IH Magnum AFS Connect - Серията трактори спечелили наградата Машина на годината 2020
Новата гама трактори Magnum AFS Connect разполагат с 8,7-литрови FPT Industrial Cursor 9 - шестцилиндрови двигатели с турбокомпресор и интеркулер, както и значително подобрена среда на оператора в кабината. Нова визия за тракторите Puma
На Агритехника 2019 беше показана новият дизайн и подобрения при кабините на серията трактори Puma. Гамата все още е разделена на две отделни серии: Puma 140-175 компактни модели и по-големите: Puma 185-240.Всички модели на Puma са оборудвани с 6,7-литров 6-цилиндров двигател отговарящна най-новите изисквания Stage V. Освен външния по-красив дизайн, предната решетка включва нови високи и работещи дневни светлини. Всички модели трактори Puma Stage V могат да работят и на биодизел HVO. Стандартно, тракторите от серията Puma използват обновената технология за селективна каталитична редукция Hi-eSCR2, за да отговарят на нормите на емисиите от етап V.

Големи квадратни бали от отличената с Мaшина на годината 2020 - балопреса на CASE IH
Case IH също показа новата голяма квадрантна балопреса LB436 HD, която взе наградата Машина на годината. Новата гама сламопреси CASE IH, включва нови функции даващи възможност на фермерите да опаковат повече материал във всяка бала, като същевременно намаляват изискванията за обработка и транспортните разходи. Новата функция „DataConnect“ позволява на клиентите със смесени земеделски площи и обработваеми блокове да управляват по-лесно стопанството, машините и данните.

С нов дизайн и компоненти, CASE IH LB436 HD може да произвежда бали с до 22% по-голяма плътност в сравнение с досегашния модел LB434 XL, който произвежда същия размер 120 x 90 см. Новата серия балопреси LB436 HD са оборудвани с основна и средна скоростни кутии със защита от претоварване на предавките с функция за прехвърляне на мощността, без опасност за претоварване на задвижващата линия. В допълнение, новата система за връзване наречена TwinePro, е проектирана да повиши производителността, като същевременно елиминира разпадането на балите в полето.


Повече информация за всички нови модели CASE IH, можете да получите от официалния вносител на марката - Тайтън Машинъри България ; както и на кратък номер: *4040

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG