Редакция на обява Добави обява

CNH Industrial реализира инвестиция в електрическите трактори Monarch

08.03.2021 г.
2277
CNH Industrial (собственик на Case IH, Steyr, New Holland, Iveco и др.) обяви, че е приключила своята инвестиция в придобиването на миноритарен пакет акции в Monarch Tractor, базирана в САЩ компания за селскостопански технологии, която ще помогне за ускоряване на трансформацията на селскостопанската индустрия към автономия и електрификация. Това стратегическо партньорство е важна стъпка към по-нататъшно укрепване на дългосрочната устойчивост, като дава възможност на земеделските производители и агробизнесите в света да реализират печелившо земеделие с нулеви емисии.

Водещата платформа за електрически трактори на Monarch предлага уникална комбинация от напълно електрическо задвижване с автономни технологии. Това е съчетано с изчерпателна агрономична и машинна платформа за управление на данни, за да се осигури цялостна технологична екосистема. Тази технология ще предостави на професионалистите в селското стопанство първо предлагано на пазара предложение за електрически трактор в сегмента до 100 к.с., което намалява общите емисии, подобрява агрономическите показателии повишава безопасността.

„Monarch е новаторска технология за трактори, която включва електрификация, автономно използване и управление на данните. Това са три от ключовите стълбове, поддържащи устойчивост, производителност и рентабилност, както за CNH Industrial, така и за нашите фермерски клиенти “, каза Скот Уайн, главен изпълнителен директор на CNH Industrial. „Невероятно се радваме да работим с Monarch за разработване и внедряване на тяхната новаторска технологична екосистема, която вярваме, че има приложимост в целия ни офроуд бизнес. Това партньорство подчертава нашия ангажимент за бързо подобряване на нашето алтернативно задвижване и портфолио за прецизно земеделие, като същевременно разширява нашите водещи световни показатели за устойчивост. "

Monarch Tractor, със седалище в Ливърмор, Калифорния, САЩ, е основана през 2019 г. и се ангажира да подобри земеделските практики, за да даде възможност за чисти, ефективни и икономически жизнеспособни решения за фермерите. През 2020 г. компанията представи първия в света напълно интелигентен електрически трактор с опция за водача, интегриран на една платформа.
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG