Редакция на обява Добави обява

CNH избра логистиката за комбайни и трактори Case IH да бъде с транспорт по река Дунав

10.09.2020 г.
2462
снимка от 8-и Септември 2020г. Товарен кораб с нови комбайни и трактори.

CNH избра логистиката за комбайни и трактори Case IH да бъде с транспорт по река Дунав. Това решава големия логистичен проблем особено с тежките до 24 500 кг. комбайни, които освен трудни за колесен транспорт, чакат дълго време на ГКПП-та особено в Сърбия, докато достигнат България. Тракторите и комбайни Case IH вече се доставят до пристанището в Русе. 

Освен това изборът на речен транспорт е в отговор на стремежа на CNH да продължава да се стреми да намали въглеродния си отпечатък върху околоната среда чрез иновативни решения за устойчив транспорт.

Предизвикателството, пред което е изправен екипът по транспортна логистика в CNH Industrial N.V. по транспортирането на своите комбайни Case IH от центъра на компанията в Зебрюге, Белгия, до дестинации в цяла Европа, вече е по-лесно на база възстановяването на употребата на речния транспорт, който е и най-стария в Европа.

Река Дунав със своята дължина от 2780 км, е втората по дължина река в Европа, тече през 10 страни от Шварцвалд в Германия до Черно море, в югоизточния ъгъл на континента и е използвана за корабоплаване от векове. Екипът на CNH Industrial разпозна потенциала на това някога широко използвано транспортно средство за доставка на своите комбайни. 
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG