Редакция на обява Добави обява

CNH отчете скок на продажбите на двигатели FPT Industrial в завода си в Китай

29.06.2020 г.
1278
Съвместното предприятие SFH на италианския холдинг CNH и Китай за производство на двигатели FPT Industrial, отбелязва нов рекорд за броя на произвежданите двигатели за един месец в производственото си предприятие в Чунцин. През май заводът регистрира увеличение на производството на двигатели с 6% спрямо предишния рекорд, който беше определен месец преди това.

Увеличението на продукцията в завода на Чунцин е пряк отговор на ръста на продажбите. Продажбите на пазара на тежкотоварни автомобили през първите четири месеца на 2020 г. демонстрираха V-образна тенденция на кривата, като рекордните продажби бяха през януари 2020. След като ефектите на COVID-19 започнаха да отшумяват през април, пазарът се върна към възходяща тенденция, развивайки скорост както в производството, така и в продажбите.

Федерико Гаяци, генерален мениджър на SFH, че в момента завода си е поставил постигането на системата „5 нулеви цели“ в производството: нула аварии, нулеви повреди, нулеви отпадъци, нула дефекти и нула инвентар.

По отношение на технологичните иновации, най-новите SFH двигатели с ниски емисии използват високоефективна система за последващо третиране на изгорелите газове Hi-eSCR без EGR (рециркулация на газовете в двигателя). Въз основа на повече от 26 години изследвания на технологията SCR (селективна каталитична редукция) от FPT Industrial, системата може да постигне свръх висока ефективност на конверсия на азотни оксиди.

Важното е, че Hi-eSCR не се нуждае от допълнителна технология, за да компенсира загубената мощност и не изисква по-голям размер на двигателя и система за охлаждане, за да намали допълнителното разсейване на топлината. В сравнение с конкурентните продукти, Hi-eSCR може да намали разхода на гориво с 3%, докато интервалът за поддръжка на DPF (дизелов филтър за твърди частици) е с 20% по-дълъг, което допринася за по-ниски разходи за поддръжка.

© 2020 Агросалон.БГ
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG