Редакция на обява Добави обява

CNH показа лозарски трактор New Holland с нулев въглероден отпечатък (ВИДЕО)

05.01.2022 г.
2398
CNH показа лозарски трактор New Holland с нулев въглероден отпечатък. Този прототип е базиран на верижен лозарски трактор New Holland Agriculture. Неговият двигател FPT Industrial F28 се захранва от природен газ, произведен от анаеробното разграждане на селскостопански отпадъци, насърчавайки кръговата икономика в селското стопанство.

Успехът на биометановия трактор бележи важна крачка в пътя към декарбонизиране на селското стопанство за CNH Industrial и неговите марки, сред които влизат още CASE IH, Steyr, Iveco, Magirus и др.

Използването на селскостопански трактори с нулеви вредни емисии може да се нарече "Зелен ренесанс", който да даде възможност за производство на агро продукти без или с малък въглероден отпечатък.

Вижте актуални обяви за трактори New Holland


Свързани статии

AUGA представи първия в света хибриден биометанов и електрически трактор
Групата AUGA, най-големият производител на био храни в Европа, разработи и представи първия в света хибриден биометанов и електрически трактор за професионална фермерска употреба - AUGA M1.
11.10.2021 г.
2489
New Holland спечели наградата Good Design за своя метанов концептуален трактор
New Holland получи престижната награда Good Design® за концептуалния си трактор с метанов двигател. Наградата се връчва от Музей на архитектурата и дизайна в Чикаго и Европейския център за архитектурно изкуство и градоустройство. 
09.01.2019 г.
10326
CNH купи дялове в комапнията разработчик на системите за борба с плевели с електричество
Патентованите решения на Electroherb на Zasso позволяват целенасочено, без химикали борба с плевелите с помощта на електрически ток. Тази технология може да се използва най-вече в селското стопанство, но също така и в градски ситуации за борба с плевелите.
03.11.2020 г.
2195
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG