Редакция на обява Добави обява

CNH ще използват електрификацията на тракторите Monarch за малките New Holland, Case IH и Steyr

15.11.2021 г.
2415
CNH Industrial сключи ексклузивно, многогодишно лицензионно споразумение за технологии за електрификация с Monarch Tractor, американската компания, фокусирана върху напълно електрически автономни трактори.

CNH Industrial вече притежава миноритарен дял в базираната в Силициевата долина Monarch Tractor. Според CNHi електрификацията и машинната автоматизация са ключови елементи от нейната стратегия да стане още по-силен технологичен лидер в селското стопанство. „Уверени сме, че новите пътища, предоставени от Monarch, бързо ще засилят конкурентната ни позиция в устойчивото прецизно земеделие“, каза главният изпълнителен директор Скот Уайн.

Партньорството ще даде възможност на CNH Industrial да подобри своите вътрешни възможности за електрификация и да разработи и внедри нови електрифицирани платформи по-бързо. От своя страна Monarch Tractor ще може да използва предимствата на секторния опит на CNH Industrial в областта на продуктите, марката, дистрибуцията и силата на веригата за доставки.

По-рано тази година CNH Industrial, оперираща под марките New Holland, Case IH и Steyr, сключи сделка за 2,1 милиарда долара за закупуване на Raven Industries, за да засили прецизното си земеделие и операциите за автономия.

© 2021 Агросалон БГ
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG