Редакция на обява Добави обява

Case IH Magnum 400 AFS Connect - Трактор за лидери в земеделието! (ВИДЕО)

28.10.2020 г.
2417
AFS Connect дава възможност за отдалечен достъп и трансфер на данни до всяка една машина Case IH, брандирана с това лого.

Case IH Magnum 400 AFS Connect - Трактор за лидери в земеделието! 

Освен видимите промени като предния капак, който е взаимстван от автономния трактор Magnum, има изцяло нова кабина. При моделите 400 -колесен и Rowtrac има изцяло нова Full PowerShift скоростна кутия с 21 предавки, която се справя отлично. Цялата нова серия Magnum отговаря на стандарта за вредни емисии Етап V.

Новост е изцяло програмируемото осветление на трактора, което осветява на 360 градуса около машината за по-голямо удобство при работа през нощта.

Серията Magnum традиционно е позната във високия мощностен диапазон, където се използва за тежки и основни обработки като оран, дисковане, сеитба. Машината е подходяща до голяма степен за сеитба на пролетници. Навигационната система е на доста високо ниво - поддържа изцяло ISOBUS съвместимост т.е. прави секционен контрол без никакъв проблем през терминала на трактора. На практика това е машина, която е приложима в повечето земеделски стопанства.

В момента серията Case IH Magnum се предлага в диапазона от 280 до 396 к.с. номинална мощност с опции за Full PowerShift скоростна кутия с 18, 19 и 21 скорости, както и вариант за CVT скоростна кутия.

Официалната премиера на новите трактори Case IH Magnum AFS Connect в България ще бъде през 2021 г.
 
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG