Редакция на обява Добави обява

Видео / Case IH Тайтън Машинъри

Видео ревю
Case представи новата серия комбайни AF клас 10 с мощност до 775 к.с.
Case IH подготвя производство на изцяло новата серия комбайни AF клас 10, която е предназначена за нуждите на най-големите производители и двигателите тук ще са с мощност от над 700 к.с., като флагманът ще е с двигател 775 к.с.
20.12.2023 г.
1052
Видео ревю
Истории за успеха с Case IH - На гости в стопанството на сем.Мачуганови в Летница (ВИДЕО)
Тук, в полетата на нашето стопанство, е балопресата Case IH LB436 HD, машина №2, произведена в света. Вече я ползваме 10 дни. Видях машината в Хановер по време на Агритехника и бях силно впечатлен. Помолих да я тестваме при нас, защото иновациите и технологичните решения са уникални наистина и са много. Приятно се изненадах, че успяха да я доставят, защото все пак България не е най-големият пазар на Case IH в света и аз не съм най-големия клиент на Case IH в България.
04.09.2020 г.
1537

Новини / Case IH Тайтън Машинъри

Трансмисията ActiveDrive 8 при тракторите Case IH Maxxum - комфорт от ново поколение
Новият CASE IH Maxxum Multicontroller се отличава със своя красив дизайн и топ технологии по отношение на двигател, скоростна кутия, кабина, системи за свързаност. Съществено предимство обаче е модификацията, която ще разгледаме сега: а именно - моделът оборудван с новата трансмисия Active Drive 8.
18.10.2022 г.
1629
С много земеделци и при силен интерес премина срещата Agronomic Design 2019 (СНИМКИ)
За поредна година Тайтън Машинъри България и Case IH събраха вниманието на професионалните зърнопроизводители с провеждането на полевия формат - Agronomic Design - среща за обмяна на опит и споделяне на най-новите технологии в областта на агротехниката.
01.04.2019 г.
15423
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG