Редакция на обява Добави обява

Case IH обнови серията трактори Puma с нови двигатели и повече екстри за комфорт на оператора

01.07.2022 г.
2741


Case IH внася множество актуализации и нови удобства на своите трактори от серията Puma за моделната 2022-a година. Подобренията при изключително популярната серия универсални трактори идват паралелно с новостите в по-компактните серии Maxxum и Luxxum.

С новите подобрения при тракторите Case IH от серия Puma, комфорта в кабината вече е абсолютен приоритет. Това гарантира, че операторите могат да работят удобно и продуктивно, независимо от условията в полето.

Подобренията включват преработен и по-красив дизайн на капака на двигателя, който осигурява още по-добра видимост, както и подобрено осветление и технология за емисии Hi-eSCR2 за по-дълги интервали на обслужване и повишена икономия на гориво.

Списък с подобренията:
  • Ниско монтирана предна чистачка за повишена видимост
  • Хладилна кутия в кабината на трактора
  • Нови алуминиеви стъпала
  • Нова конзола на мултифункционалния монитор с USB изходи
  • Ново, по-голямо огледало за обратно виждане
  • Нов ключ за изключване на батерията, разположен извън кабината
  • LED фарове за пълна видимост около трактора
  • Еластично въже за затваряне на капака на двигателя
  • Нов усъвършенстван джойстик за работа с челен товарач с реверс

Обновената серия трактори CASE IH Puma се предлагат в няколко модела с номинална мощност от 160 до 240 к.с. Те са оборудвани с 6,7 литрови, Stage V,  6 цилиндрови дизелови двигатели с Hi-eSCR2 система за каталитична редукция, която намалява вредните емисии и осигурява значителна икономия на гориво.

Тракторите от серия Puma са оборудвани с PowerBoost система, която осигурява при нужда допълнителна мощност в случаите, когато има тежко натоварване на хидравличната система, или при транспортен режим . В допълнение на това, автоматичната система за управление на производителността (APM) прави връзка между двигателя, скоростната кутия, ВОМ-а и навеса на трактора, като тя автоматично контролира оборотите на двигателя и работната предавка на трансмисията в зависимост на желаната скорост и моментното натоварване на трактора.
Възможност за избор на трансмисия - Semi Powershift, Full Powershift или CVX Drive

Земеделските производители могат да избират оборудването на CASE IH Puma да бъде с безстепенна трансмисия CVX Drive, при която тракторът поддържа зададената скорост автоматично и няма нужда от съединител и превключване на предавки, или между добре познатите Semi Powershift и Full Powershift трансмисии, разполагащи с 18x6 или 19х6 предавки и максимална скорост до 50 км./ч.

Комфортна кабина съчетаваща лукс, простор и GPS технологии

Серия трактори CASE IH Puma имат опцията да излизат от производство със заводски инсталирана AFS навигационна система и мултифункционален тъч-скрийн монитор за цялостно управление и контрол на трактора.

Мониторът AFS 700 Pro, който е част от системата за навигация AFS AccuGuide, дава възможност за лесно и бързо свързване с GPS системата от сателити, която позволява работа с точност до 1,5 см. и спестява разходи, елиминирайки припокриването и неточностите по време на работа. В допълнение, тракторите от серията Puma разполагат с новата електронна система AccuTurn за автоматизиран завой в края на блока, която в съчетание с HMC 2 (Headland Management Control) улеснява работата на оператора. Комфортът в кабината включва опционална кожена седалка с двустранно странично извъртане, контрол на облегалката и подгряване.

Повече информация, технически спецификации и цени за тракторите Case IH Puma, можете да получите от Тайтън Машинъри България - официален вносител:

кратък номер: *4040 
office@titanmachinery.bg  
https://titanmachinery.bg

Свързани статии

Новите багер-товарачи CASE серия SV се отличават с изключителен комфорт, производителност и надеждност
CASE Construction Equipment представя новите багер-товарачи от серия SV, зад които стои повече от 60 години производствен опит, приветствани навсякъде като легендарния крал на багер-товарачите. Затвърждавайки иновативното си пазарно лидерство от 1957 г., серията SV се отличава с по-широка кабина с усъвършенствани уреди за управление и нов двигател FPT
28.01.2022 г.
1493
CASE IH представи висок клас технологии и свързаност при новите трактори и комбайни (ВИДЕО)
CASE IH затвърди своето лидерство в модерните технологии при тракторите и комбайните, представяйки по време на Агритехника 2019 в Германия, редица топ-технологии, които сочат бъдещето на аграрната индустрия.
17.12.2019 г.
3683
Case IH Magnum е категоричен избор за трактор в едрото земеделие (ВИДЕО РПЕОРТАЖ)
Марката Case IH отдавна се е превърнала в синоним на техника за професионалните зърнопроизводители в България, a емблематичната серия трактори Magnum e едно от доказателствата за това. За да се запознаем в детайли с предимствата на тракторите и да видим как се справят в реална работна среда, гостувахме в три стопанства. Tехните собственици и технически експерти споделиха опита си от работата с Case IH Magnum.
12.09.2020 г.
2587
Case IH обяви, че се завръща на най-големите селскостопански изложения в Европа
Case IH обяви планове за завръщане на изложенията за агротехника в Европа през останалата част от 2021 и 2022 г. като част от програмата на компанията да се свърже директно отново с клиентите. Това ще бъде направено с възможно най-голямо внимание към безопасността както за клиентите, така и за служителите на Case IH
08.09.2021 г.
2338
CASE IH представи новите трактори Versum CVXDrive и Maxxum 150 ActiveDrive 8
По време на международното селскостопанско изложение SIMA 2019 в Париж, CASE IH показа най-новите си машини и иновации, включително новия трактор Versum CVX Drive и новия 6 цилиндров Maxxum 150 ActiveDrive 8. В сферата на прецизното земеделие акцентите бяха върху новата телематична система AFS Connect™ и автопилотът EZ-Pilot™ Pro.
05.03.2019 г.
11793
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG