Редакция на обява Добави обява

Case IH обяви, че се завръща на най-големите селскостопански изложения в Европа

08.09.2021 г.
2329
Case IH обяви планове за завръщане на изложенията за агротехника в Европа през останалата част от 2021, както и през 2022 г. като част от програмата на компанията да се свърже директно отново с клиентите. Това ще бъде направено с възможно най-голямо внимание към безопасността както за клиентите, така и за служителите на Case IH, като стриктно се спазват мерките за безопасност, преобладаващи на всяко място.

Новината от Case IH идва месеци преди най-голямото изложение за селскостопанска техника - Агритехника, което е планирано за края на Февруари и началото на Март 2022, както и след обявеното участие на CNH в най-голямото френско изложение на открито - InnovAgri.
 
Case IH ще покаже редица вълнуващи нови продукти, включително първите публични покази на версиите AFS Connect ™ при тракторите Quadtrac и Optum, най-новите версии на популярните модели Puma 150-175 и 185-240, заедно с комбайна Axial -Flow® 9250 AFS Harvest Command  и спечелилата редица награди преса за балиране LB436 HD. Ще бъде показана и разширена гама от иновативните технологии за прецизно земеделие AGXTEND.
 
Изложбената програма на компанията, която остава обект на промени в зависимост от преобладаващото законодателство за COVID-19, ще започне с Innov-Agri във Франция, където Case IH показва най-новата версия на своя изключително успешен модел Optum CVXDrive. Със 160ha полеви демонстрации Innov-Agri ще се проведе в Outarville, югозападно от Париж.
 
Agribex е другото голямо събитие, на което Case IH ще присъства тази година. Най-големият закрит международен панаир в Белгия за земеделие и зелен сектор, той ще се проведе в Брюксел Експо от 7 до 12 декември.
 
За 2022 г. Case IH потвърди присъствието си на пет големи изложения, въпреки че други могат да бъдат добавени към графика на компанията.
 
Календарът ще започне с FIMA 2022 от 8 до 12 февруари. Голяма витрина за селскостопанския сектор в Южна Европа, 42 -рият международен панаир на селскостопанските машини ще се проведе в Сарагоса, Испания.
 
След това екипът на Case IH ще се отправи към Хановер в Германия за Agritechnica, където от 27 февруари до 5 март ще се проведе водещото в света търговско изложение за селскостопанска техника.
 
По-късно през годината Case IH ще изложи на SIMA 2022. В чест на 100-годишнината на изложението SIMA, събитието ще се проведе в Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte, Париж, от 6 до 10 ноември. През ноември компанията също ще присъства на EIMA International 2022, 45 -тото международно изложение за селскостопански машини, в Болоня, Италия.

Последната дата в дневника на събитията на Case IH за следващата година ще бъде Agraria 2022 във Wels в централна Австрия от 23 до 26 ноември.

Коментирайки завръщането на компанията към селскостопански събития на живо Ville Mansikkamäki, вицепрезидент на Case IH Europe, заяви:
 
„Радвам се, че Case IH отново ще изложи на селскостопански панаири в цяла Европа, като акцентът е върху гарантирането на безопасността на нашия персонал и клиенти по всяко време.
 
„По-рано през годината, когато бяха въведени много строги ограничения за пътуване COVID-19, ние организирахме Case IH„ YOUNIVERSE “, първият панаир на дигитална селскостопанска техника за фермери и дилъри. Това онлайн събитие беше много успешно, за да предаде нашия поглед към бъдещето и критичната роля, която подобрената свързаност ще играе, за да направи селскостопанската индустрия по-ефективна, продуктивна и устойчива.
 
„Въпреки това в Case IH оценяваме, че цифровите събития не могат да заменят взаимодействието лице в лице с фермерите. Нашият приоритет е да имаме възможно най -добрите взаимоотношения с нашите клиенти, така че за нас YOUNIVERSE е допълнение към нормалните предавания, събития и роудшоу.

В Agritechnica ще използваме нов хибриден формат, комбиниращ физическото събитие с нашата дигитална платформа. Това ще ни позволи да разширим обхвата си до всички онези, които не могат да пътуват до физическия панаир, като им даде възможност да се свържат и да изживеят новините на Case IH на живо, където и да се намират. "

© 2021 Агросалон

Свързани статии

Case IH Magnum е категоричен избор за трактор в едрото земеделие (ВИДЕО РПЕОРТАЖ)
Марката Case IH отдавна се е превърнала в синоним на техника за професионалните зърнопроизводители в България, a емблематичната серия трактори Magnum e едно от доказателствата за това. За да се запознаем в детайли с предимствата на тракторите и да видим как се справят в реална работна среда, гостувахме в три стопанства. Tехните собственици и технически експерти споделиха опита си от работата с Case IH Magnum.
12.09.2020 г.
2578
CASE IH представи висок клас технологии и свързаност при новите трактори и комбайни (ВИДЕО)
CASE IH затвърди своето лидерство в модерните технологии при тракторите и комбайните, представяйки по време на Агритехника 2019 в Германия, редица топ-технологии, които сочат бъдещето на аграрната индустрия.
17.12.2019 г.
3641
CASE IH Magnum AFS Connect променя начинът на работа в земеделието (ВИДЕО)
При новата серия трактори Magnum, всяка машина получава в името си обозначението AFS Connect. Това означава, че всеки Magnum вече има безжична свързаност, която позволява мигновена комуникация и двупосочен трансфер на данни между трактора и мениджъра на стопанството. 
19.09.2019 г.
13042
CASE IH представи новите трактори Versum CVXDrive и Maxxum 150 ActiveDrive 8
По време на международното селскостопанско изложение SIMA 2019 в Париж, CASE IH показа най-новите си машини и иновации, включително новия трактор Versum CVX Drive и новия 6 цилиндров Maxxum 150 ActiveDrive 8. В сферата на прецизното земеделие акцентите бяха върху новата телематична система AFS Connect™ и автопилотът EZ-Pilot™ Pro.
05.03.2019 г.
11792
Case IH Versum CVXDrive с двигател Етап V и Quadtrac CVXDrive получиха приза Машина на годината 2019
Case IH Versum CVXDrive с двигател Етап V и CASE IH Quadtrac CVXDrive спечелиха наградите за 2019 Машина на годината, съответно в средна и “XL” категория трактори, на изложението SIMA в Париж.
06.03.2019 г.
11683
Case IH LB436 HD - Сламопресата, която увеличава вашата печалба (ВИДЕО)
Това е сламопреса, създадена за земеделци, които искат да постигнат по-висока плътност с цел намаляване на маневрите по време на подреждане на балите и по-голяма плътност за по-ниски транспортни разходи.
08.06.2020 г.
2454
Case IH представи новата серия комбайни Axial Flow 150, както и новости при Axial Flow 250 и хедерите за жътва
Много сериозни подобрения на зърнокомбайните и хедерите за жътва подготвя Case IH за сезон 2020.  Земеделските производители ще се запознаят с нови 3 модела от серията Axial Flow 150, която замества досегашната серия 140
18.11.2019 г.
2832
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG