Редакция на обява Добави обява

Case IH показа най-луксозната кабина в агроиндустрията, за тракторите Quadtrac и Steiger AFS Connect (ВИДЕО)

14.10.2020 г.
3351
Case IH представя нови трактори от серията Quadtrac и Steiger AFS Connect ™ за сезон 2021. Тракторите разполагат със специфични характеристики за европейския пазар с включена нова технология, предназначена да улесни съхранението и преноса на данни, които са от основно значение за съвременното мащабно земеделие. Също така се използват подобрения в комфорта и управлението на кабината, които бяха въведени първоначално в серията Magnum AFS Connect, представена през 2019 г.

Гумено-верижните трактори Quadtrac AFS Connect™  (8 модела от 525 до 692 к.с. максимална мощност) и колесните трактори Case IH Steiger AFS Connect (6 модела от 469 до 558 к.с. максимална мощност) получават нови функции и подобрения, включително:
 
 • фабрично монтирана AFS Connect телематика с подобрена свързаност като стандарт:
 • AFS Pro 1200 дисплей
 • AFS Vision Pro операционна система
 • AFS Vector Pro приемник
 • Нов Multicontroller
 • Нов интериор на кабината с подобрен автомобилен клас материали
 • Нова система за отопление/вентилация/климатизация
 • Нови електро-хидравлични дистанционни клапани
 • Софтуерни подобрения на дисплея
 
Максимална свързаност
При разработването на технологията AFS Connect, вградена в новите трактори, инженерите на Case IH се фокусираха върху улесняване събирането на данни и безпроблемното им предаване, за да гарантират, че това може да спомогне за повишаване на производителността.
AFS Connect позволява двупосочен трансфер на данни между машината и компютъра в офиса, за да позволи на фермерите да управляват с точност цялата информация от стопанството и автопарка си от офиса или чрез мобилно устройство.
 
 
 


 
Технологията AFS Connect се управлява от три системни компонента:
 • The AFS Pro 1200 монитор: Терминал за управление с 12-инчов екран, предоставящ изчерпателни оперативни данни, включващ дистанционен достъп до дисплея, за да позволи на земеделските производители и дилърите (след като собственикът даде разрешение) - да разглеждат дистанционно екрана, плюс лесно Bluetooth сдвояване за свързване на мобилно устройство, поглед през четирите външни камери и изключителна видимост на екрана денем и нощем.
 
 • AFS Vision Pro операционна система: използва се като мобилен телефон или таблет за по-лесна работа, и може да се управлява чрез сензорния екран или чрез въртящ се джойстик според предпочитанията.
 
 • AFS Vector Pro приемник: опции за корекционен сигнал за автоматично водене, вариращи от базови (WAAS и AFS 1) до средни (AFS 2) и високи (RTK и AFS RTK +) нива на точност.
 Високият комфорт повишава производителността през дългите дни
 
Тракторите Quadtrac и Steiger AFS Connect разполагат с интериор на кабината, който може да се похвали с подобрени елементи за управление и автомобилен клас материали, проектирани да улеснят контрола и да подобрят комфорта по време на работа с крайна цел, да повишат производителността.
 
Характеристиките на кабината включват:
 
 • Изцяло нов интуитивен подлакътник - Multicontroller с осем бутона за управление, централен бутон за бърза конфигурация и нов джойстик с четири програмируеми бързи бутона.
 • Подобрен комфорт от новата система за отопление, вентилация и климатизация (HVAC).
 • Усъвършенствана кормилна система с регулируеми съотношения на волана за по-бързо завиване.
 • Пакет програмируеми работни светлини, осветяващи на 360 градуса около трактора
 
Дистанционна поддръжка
 
Онлайн порталът на Case IH - AFS Connect, предоставя управление на новата серия трактори на собственика или мениджъра на фермата, подобрявайки управлението на стопанството, автопарка и данните от настолен компютър в офиса или на всяко място, когато използвате мобилно устройство. Със защитен трансфер на данни към и от портала през облака, потребителите могат да влязат в AFS Connect, за да видят текущите полеви операции, информация за машинния парк, агрономически данни и други,
 
сякаш се намират в кабината. Собствениците и мениджърите могат също да изберат и споделят избрани агрономически данни до нивото на полето с трети страни като агрономи.
 
Свързването също предоставя повече функции за поддръжка, насочени към намаляване на престоя и задържане на операторите на място. Дистанционният достъп дава възможност на фермера/мениджъра или дилъра да погледне точно какво вижда операторът на новия дисплей AFS Pro 1200, както работни
 
параметри така и идентифициране на проблем. Дилърите могат също така да качват дистанционно актуализации на софтуера и да използват отдалечена сервизна поддръжка, за да идентифицират от разстояние нуждите от поддръжка и обслужване, без да е необходимо да посещават машината.
 
Уникален избор на трансмисия, едни от най-добрите на пазара
CASE IH продължава да предлага опция между напълно автоматична или безстепенна (Vario) трансмисия в този клас съчленени гумено-верижни или колесни трактори.
 
CVXDrive трансмисията е достъпна за моделите Steiger 420/470/500 и Quadtrac 470/500/540, като се характеризира с редица предимства, като бързо ускорение до желаната постъпателна скорост, лекота на използване – особено от оператори с по-малко опит, пълна наличност на мощност при ниска скорост за специализирани приложения, максимален хидравличен дебит при ниска скорост за операции като продълбочаване/сеитба. Основните предимства са максимална горивна ефективност и увеличена производителност.
 
По-малко паузи, повече производителност
Тракторите Quadtrac 470/500/540 и Steiger 500 AFS Connect ™ вече се предлагат с по-голям капацитет на резервоара за гориво, което позволява повече свършена работа с по-малко спиране за зареждане. Новите резервоари увеличават капацитета с до 44% от 1230 на 1779 литра.
 
Допълнителни функции, предназначени да сведат до минимум забавянията и престоя, включват Adaptive Steering Control (ASC). ASC е система за управление с променлива скорост, която е внедрена и в други трактори Case IH, позволяваща да се променя съотношението между броя направени завъртания на волана и ъгъла на завиване според изискванията на оператора. По този начин броят на завъртанията на волана, необходими за пълното обръщане в края на блока, може да се регулира спрямо типа работа, а времето, прекарано в маневри, да се намали. Системата се управлява чрез AFS терминала на трактора.
 


Свързани статии

Case IH Magnum е категоричен избор за трактор в едрото земеделие (ВИДЕО РПЕОРТАЖ)
Марката Case IH отдавна се е превърнала в синоним на техника за професионалните зърнопроизводители в България, a емблематичната серия трактори Magnum e едно от доказателствата за това. За да се запознаем в детайли с предимствата на тракторите и да видим как се справят в реална работна среда, гостувахме в три стопанства. Tехните собственици и технически експерти споделиха опита си от работата с Case IH Magnum.
12.09.2020 г.
2595
CASE IH представи висок клас технологии и свързаност при новите трактори и комбайни (ВИДЕО)
CASE IH затвърди своето лидерство в модерните технологии при тракторите и комбайните, представяйки по време на Агритехника 2019 в Германия, редица топ-технологии, които сочат бъдещето на аграрната индустрия.
17.12.2019 г.
3694
CASE IH представи новите трактори Versum CVXDrive и Maxxum 150 ActiveDrive 8
По време на международното селскостопанско изложение SIMA 2019 в Париж, CASE IH показа най-новите си машини и иновации, включително новия трактор Versum CVX Drive и новия 6 цилиндров Maxxum 150 ActiveDrive 8. В сферата на прецизното земеделие акцентите бяха върху новата телематична система AFS Connect™ и автопилотът EZ-Pilot™ Pro.
05.03.2019 г.
11799
CASE IH Magnum AFS Connect променя начинът на работа в земеделието (ВИДЕО)
При новата серия трактори Magnum, всяка машина получава в името си обозначението AFS Connect. Това означава, че всеки Magnum вече има безжична свързаност, която позволява мигновена комуникация и двупосочен трансфер на данни между трактора и мениджъра на стопанството. 
19.09.2019 г.
13066
Case IH Versum CVXDrive с двигател Етап V и Quadtrac CVXDrive получиха приза Машина на годината 2019
Case IH Versum CVXDrive с двигател Етап V и CASE IH Quadtrac CVXDrive спечелиха наградите за 2019 Машина на годината, съответно в средна и “XL” категория трактори, на изложението SIMA в Париж.
06.03.2019 г.
11687
Case IH представи новата серия комбайни Axial Flow 150, както и новости при Axial Flow 250 и хедерите за жътва
Много сериозни подобрения на зърнокомбайните и хедерите за жътва подготвя Case IH за сезон 2020.  Земеделските производители ще се запознаят с нови 3 модела от серията Axial Flow 150, която замества досегашната серия 140
18.11.2019 г.
2849
Case IH LB436 HD - Сламопресата, която увеличава вашата печалба (ВИДЕО)
Това е сламопреса, създадена за земеделци, които искат да постигнат по-висока плътност с цел намаляване на маневрите по време на подреждане на балите и по-голяма плътност за по-ниски транспортни разходи.
08.06.2020 г.
2483
Case IH спечели поредна награда за иновации при Magnum AFS Connect
Case IH спечели признание за трактора си от серията Magnum AFS Connect, който позволява на производителите свободно управление, мониторинг, управление и трансфер на данните на машината и полето, по избрания от тях начин
22.01.2020 г.
2346
Case IH с две награди за Машина на годината на Agritechnica 2019
Новата балировачка CASE IH LB436 HD беше отличена с престижната награда „Машина на годината 2020“ по време на световното изложение Агритехника, което се проведе в Германия.
10.12.2019 г.
2639
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG