Редакция на обява Добави обява

Case IH представи официално новите си трактори за 2024 (ВИДЕО)

12.01.2024 г.
427
По време на най-голямото световно изложение за селскостопанска техника  - Агритехника, което се проведе традиционно в Хановер, Германия, Case IH направи официално представяне на най-новия си и най-мощен трактор - Quadtrac 715. Заедно с премиерата на този флагман сред тракторите Case IH, бяха представени и новите модели Magnum, Puma AFS и Optum.

Case IH Quadtrac 715 грабна вниманието на посетителите със своя изключително впечатляващ нов дизайн, излъчващ мощ и съвършенство във всеки детайл. В кабината на трактора са интегрирани най-новите технологии за модерно земеделие, включително новия терминал AFS Pro 1200, както и редица подобрения за отличен комфорт при работа.

Кристиан Рамнек, продуктов и маркетинг мениджър на Case IH за Източна Европа заяви:

“Семейството на тракторите AFS Connected се увеличи с няколко нови модела, флагманът сред които е новия Quadtrac 715 с максимална мощност 778 к.с. и изключителните 3350 Nm въртящ момент. Това е най-мощният трактор в света, който е в серийно производство. Гумено-верижното му задвижване е специално разработено за по-малко утъпкване на почвата и е оптимизирано за работа с новата 16-степенна Powershift трансмисия - PowerDrive.  ”


Сред големите новости на Агритехника бе и новия Optum 340, който е с 6.7 литров двигател Stage V и модернизирана трансмисия CVXDrive, която включва подобрения на хидростатичния модул и контролния софтуер, компонентите на задвижването, задния диференциал и задния ВОМ. Тракторът се отличава с нов дизайн и изключително обезшумена кабина, в която са интегрирани новия ергономичен подлакътник Multicontroller и новия сензорен монитор AFS Pro 1200 с Bluetooth функционалност.

Кристиан Рамнек посочи важен акцент за новия Optum 340:

“Дизайнът на трактора е съобразен с перфектното разпределение на масата отпред и отзад, което го прави отличен за всякакви приложения в селското стопанство, вкл. с използване и на предната навесна система.”


Сред акцентите на щанда на Case IH бе и новият трактор Puma 260 AFS Connect с 6.7 литров двигател FPT, за който Кристиан Рамнек посочи:

“Този трактор има Boost система за увеличение на мощността, която от стандартните 280 к.с. може да достигне при нужда до над 300 к.с., когато става въпрос за тежки агротехнически операции в полето. Тракторът има също така и нов дизайн на кабината, която включва функции от серията Optum. Различни тестове за показали, че това е най-тихата кабина в своя клас, в сравнение с други марки от индустрията.”


Важен акцент на Агритехника беше и новия Case IH Magnum 400, който е с интегрирана система за автоматично управление, с възможност за изцяло дистанционен контрол и отлична прецизност на полето, без да има нужда от оператор в кабината.

В контекста на електрификацията, Case IH показа по време на Агритехника и новия изцяло електрически трактор Farmall 75 C Electric. 

Ключова новост на Агритехника бе и представената нова технология Connect Room, която позволява онлайн свързаност на всички машини в стопанството, както и със сервизните центрове на Case IH. Свързаните машини непрекъснато генерират данни, докато работят на полето и при нужда дават на оператора предупреждения, съвети за практическа работа с машината и полезни препоръки.

По време на Агритехника стана ясно, че Case IH пускат за своите клиенти опция за 5 годишен безплатен абонамент за своите телематични услуги. 

За повече информация относно новите серии и модели се обръщайте към Тайтън Машинъри България, официален вносител на CASE IH:
 
кратък номер: *4040
office@titanmachinery.bg     
https://titanmachinery.bg 
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG