Редакция на обява Добави обява

Case IH представя нови трактори от серията Quadtrac и Steiger AFS Connect за сезон 2021

14.10.2020 г.
13123

Case IH представя нови трактори от серията Quadtrac и Steiger AFS Connect ™ за сезон 2021. Тракторите разполагат със специфични характеристики за европейския пазар с включена нова технология, предназначена да улесни съхранението и преноса на данни, които са от основно значение за съвременното мащабно земеделие. Също така се използват подобрения в комфорта и управлението на кабината, които бяха въведени първоначално в серията Magnum AFS Connect, представена през 2019 г.
 

Гумено-верижните трактори Quadtrac AFS Connect™ (8 модела от 525 до 692 к.с. максимална мощност) и колесните трактори Case IH Steger AFS Connect (6 модела от 469 до 558 к.с. максимална мощност) получават нови функции и подобрения, включително:
 

 • фабрично монтирана AFS Connect телематика с подобрена свързаност като стандарт:
 • AFS Pro 1200 дисплей
 • AFS Vision Pro операционна система
 • AFS Vector Pro приемник
 • Нов Multicontroller
 • Нов интериор на кабината с подобрен автомобилен клас материали
 • Нова система за отопление/вентилация/климатизация
 • Нови електро-хидравлични дистанционни клапани
 • Софтуерни подобрения на дисплея

 

Максимална свързаност

При разработването на технологията AFS Connect, вградена в новите трактори, инженерите на Case IH се фокусираха върху улесняване събирането на данни и безпроблемното им предаване, за да гарантират, че това може да спомогне за повишаване на производителността.

AFS Connect позволява двупосочен трансфер на данни между машината и компютъра в офиса, за да позволи на фермерите да управляват с точност цялата информация от стопанството и автопарка си от офиса или чрез мобилно устройство.
 


Технологията AFS Connect се управлява от три системни компонента:

 • The AFS Pro 1200 монитор: Терминал за управление с 12-инчов екран, предоставящ изчерпателни оперативни данни, включващ дистанционен достъп до дисплея, за да позволи на земеделските производители и дилърите (след като собственикът даде разрешение) - да разглеждат дистанционно екрана, плюс лесно Bluetooth сдвояване за свързване на мобилно устройство, поглед през четирите външни камери и изключителна видимост на екрана денем и нощем.
 • AFS Vision Pro операционна система: използва се като мобилен телефон или таблет за по-лесна работа, и може да се управлява чрез сензорния екран или чрез въртящ се джойстик според предпочитанията.
 • AFS Vector Pro приемник: опции за корекционен сигнал за автоматично водене, вариращи от базови (WAAS и AFS 1) до средни (AFS 2) и високи (RTK и AFS RTK +) нива на точност.

 

Високият комфорт повишава производителността през дългите дни

 

Тракторите Quadtrac и Steiger AFS Connect разполагат с интериор на кабината, който може да се похвали с подобрени елементи за управление и автомобилен клас материали, проектирани да улеснят контрола и да подобрят комфорта по време на работа с крайна цел, да повишат производителността. 

Характеристиките на кабината включват:

 

 • Изцяло нов интуитивен подлакътник - Multicontroller с осем бутона за управление, централен бутон за бърза конфигурация и нов джойстик с четири програмируеми бързи бутона.
 • Подобрен комфорт от новата система за отопление, вентилация и климатизация (HVAC).
 • Усъвършенствана кормилна система с регулируеми съотношения на волана за по-бързо завиване.
 • Пакет програмируеми работни светлини, осветяващи на 360 градуса около трактора

 

Дистанционна поддръжка

 

Онлайн порталът на Case IH - AFS Connect, предоставя управление на новата серия трактори на собственика или мениджъра на фермата, подобрявайки управлението на стопанството, автопарка и данните от настолен компютър в офиса или на всяко място, когато използвате мобилно устройство. Със защитен трансфер на данни към и от портала през облака, потребителите могат да влязат в AFS Connect, за да видят текущите полеви операции, информация за машинния парк, агрономически данни и други,

 

сякаш се намират в кабината. Собствениците и мениджърите могат също да изберат и споделят избрани агрономически данни до нивото на полето с трети страни като агрономи.

 

Свързването също предоставя повече функции за поддръжка, насочени към намаляване на престоя и задържане на операторите на място. Дистанционният достъп дава възможност на фермера/мениджъра или дилъра да погледне точно какво вижда операторът на новия дисплей AFS Pro 1200, както работни параметри така и идентифициране на проблем. Дилърите могат също така да качват дистанционно актуализации на софтуера и да използват отдалечена сервизна поддръжка, за да идентифицират от разстояние нуждите от поддръжка и обслужване, без да е необходимо да посещават машината.

 

Уникален избор на трансмисия, едни от най-добрите на пазара

CASE IH продължава да предлага опция между напълно автоматична или безстепенна (Vario) трансмисия в този клас съчленени гумено-верижни или колесни трактори.

 

CVXDrive трансмисията е достъпна за моделите Steiger 420/470/500 и Quadtrac 470/500/540, като се характеризира с редица предимства, като бързо ускорение до желаната постъпателна скорост, лекота на използване – особено от оператори с по-малко опит, пълна наличност на мощност при ниска скорост за специализирани приложения, максимален хидравличен дебит при ниска скорост за операции като продълбочаване/сеитба. Основните предимства са максимална горивна ефективност и увеличена производителност.

 

По-малко паузи, повече производителност

Тракторите Quadtrac 470/500/540 и Steiger 500 AFS Connect ™ вече се предлагат с по-голям капацитет на резервоара за гориво, което позволява повече свършена работа с по-малко спиране за зареждане. Новите резервоари увеличават капацитета с до 44% от 1230 на 1779 литра.

 

Допълнителни функции, предназначени да сведат до минимум забавянията и престоя, включват Adaptive Steering Control (ASC). ASC е система за управление с променлива скорост, която е внедрена и в други трактори Case IH, позволяваща да се променя съотношението между броя направени завъртания на волана и ъгъла на завиване според изискванията на оператора. По този начин броят на завъртанията на волана, необходими за пълното обръщане в края на блока, може да се регулира спрямо типа работа, а времето, прекарано в маневри, да се намали. Системата се управлява чрез AFS терминала на трактора.

© 2020 АгроСалон


Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG