Редакция на обява Добави обява

Case IH с две награди за Машина на годината на Agritechnica 2019

10.12.2019 г.
2601
CASE IH получи на Агритехника - наградата Машина на годината 2020 за новия трактор CASE IH Mаgnum AFS Connect. Освен този емблематичен трактор, отличие взе и новата балировачка CASE IH LB436 HD. Машината бе отличена с престижната награда „Машина на годината 2020“ за иновативна система за свързване DataConnect в категория „Електроника“. Журито, оценило техническата иновация, е съставено от европейски редактори на селскостопански издания.

Предимствата на новата гама сламопреси CASE IH, включват нови функции даващи възможност на фермерите да опаковат повече материал във всяка бала, като същевременно намаляват изискванията за обработка и транспортните разходи. Новата функция „DataConnect“ позволява на клиентите със смесени земеделски площи и обработваеми блокове да управляват по-лесно стопанството, машините и данните.

С нов дизайн и компоненти, CASE IH LB436 HD може да произвежда бали с до 22% по-голяма плътност в сравнение с досегашния модел LB434 XL, който произвежда същия размер 120 x 90 см. 

Новата серия балопреси LB436 HD са оборудвани с основна и средна скоростни кутии със защита от претоварване на предавките с функция за прехвърляне на мощността, без опасност за претоварване на задвижващата линия. В допълнение, новата система за връзване наречена TwinePro, е проектирана да повиши производителността, като същевременно елиминира разпадането на балите в полето.Новият модел LB436 HD е напълно съвместим с ISOBUS Class 3, което означава, че не само може да се управлява от ISOBUS терминал в кабината на трактора, но и сламопресата може да контролира функции на трактора, като например увеличаване на постъпателната скорост в участъци с по-редки откоси, за да се увеличи автоматично работната норма.

DataConnect
Съвместното сътрудничество на Case IH, STEYR, New Holland, CLAAS, John Deere и 365FarmNet цели да позволи на собствениците със смесени паркове и земеделски блокове да следят машините си от платформа по техен избор. Марките, взели участие се съгласиха на обмяна на информация за машините на базата на онлайн облачна структура (локация на машината, скорост, ниво на горивото, работен статус) на техните конкурентни платформи за телематика. Това още повече допринася за наскоро представения на пазара онлайн портал за телематика на Case IH - AFS Connect.

“Новият модел LB436 HD предлага по-голяма плътност за същия размер бали, както и икономични и екологични предимства благодарение на новата система за връзване TwinePro, а DataConnect дава свободата на клиентите да управляват различните си марки машини с възможно най-голяма ефективност.” Това заяви Тиери Панадеро, Вице Президент за Case IH Европа  и допълни: “Наградите Машина на Годината 2020 са истинско признание за нашите продукти и решения, подчертавайки фокуса на Case IH върху решения за технологично ориентирани професионални производители”.

Повече информация за новите балопреси CASE IH, можете да получите от официалния вносител на марката - Тайтън Машинъри България ; както и на кратък номер: *4040

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG