Редакция на обява Добави обява

Челните товарачи Dieci идват във вашето стопанство на специален Демо тур

03.07.2019 г.
11481
Новият телехендлер DIECI Agri Plus 40.7 ще бъде представен на специално организиран Dieci Демо Тур. Италианският челен товарач ще бъде тестван от фермерите в реални условия през месец юли.
 
"Избрали сме юли, по време на жътвената кампания, с което правим заявка товарачите Dieci да покажат своя пълен потенциал и възможности на полето", заяви пред Агросалон.БГ Радослав Радичков от фирма Стойчеви, официален вносител на бранда за България.
 
Демо турът ще се състои в следните региони и дати:
  • За Южна България - 15-19 юли
  • За Северна България  - 22-26 юли
  • За Добруджа - след 29 юли

 
Фермерите могат да заявят демонстрация в стопанството на 0887 244 288  и да уговорят подходяща за тях дата, в периода на техния регион предвиден за провеждане на демонстрациите.
 
Каква машина ще видят фермерите в действие по време на демонстрациите?
Новият модел DIECI Agri Plus 40.7  грабна всеки земеделец първо със своя футуристичен италиански дизайн и максималния комфорт на новата кабина, оформена от Giugiaro Design - един от дизайнерските лидери сред автомобилната и агротехническа индустрия. Фермерите ще имат възможност да тестват нейния простор, функционалност на уредите за управление и видимост на стрелата в условията на своято стопанство, за да се убедят напълно в нейният комфорт и функционалност.
DIECI AGRI PLUS 40.7 има максимален капацитет от 4000 кг и максимална височина на повдигане от 7 метра . Двигателят е новият Kubota Stage 4 / Tier 4final с мощност 135 к.с. Предлага се с Powershift или Vario трансмисия, която от своя страна има четири режима на работа: Нормален, ECO, Creeper и Loader.
 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG