Редакция на обява Добави обява

Claas представи новият ISOBUS терминал CEMIS 700

29.06.2020 г.
2333
Claas представи новият ISOBUS терминал CEMIS 700, Който влиза в серийно производство и вграждане в машини на немския производител Claas.

В допълнение към ергономичния дизайн в елегантен черен цвят с гладки, лесни за почистване повърхности, новият терминал ISOBUS на Claas се отличава преди всичко със своята конфигурация с 10 твърди клавиша с подсветка, както и с въртящ се бутон / бутон.

Цветният дисплей с висок контраст и сензорна функция разполага със 7-инчов екран и автоматично превключване ден / нощ. Входът на камерата също поддържа показването на изображения в реално време от до две камери, които могат да се променят с натискане на бутон или автоматично. Това дава на оператора ясен поглед върху основните функции на допълнителното устройство или зоната зад машината.

Aux-O и Aux-N, както и функциите UT1 и UT2 и съвместимостта с ISO 11783 са сертифицирани от Фондацията за селскостопанска електроника (AEF). В допълнение менюто за настройки позволява и на оператора индивидуално да регулира силата на звука на вградения високоговорител (за информация и предупредителни тонове). 

CEMIS 700 първоначално ще се предлага като опция от октомври 2020 г. за косачки DISCO Butterfly, балопреси Claas ROLLANT 540, квадратни балопреси Claas QUADRANT и вагони-товарачи Claas CARGOS.

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG