Редакция на обява Добави обява

Димитър Мачуганов: Партньорството с Тайтън Машинъри и Case IH означава доверие (ВИДЕО)

01.09.2020 г.
1916
Партньорството означава доверие. Партньорството означава взаимност. С  Case сме израснали в нашето стопанство. Бяхме в началото малки, сега сме от големите. Няма как с големия бранд, с големия партньор, с който има взаимност, доверие, да не се развиваме. Това е формулата на нашето уважение и нашето партньорство.

Ето поредното свидетелство за нашето партньорство с Case IH. Тук, в полетата на нашето стопанство, е балопресата LB436 HD, машина №2, произведена в света. Вече я ползваме 10 дни. Видях машината в Хановер на Агритехника и бях силно впечатлен. Помолих да я тестваме при нас, защото иновациите и технологичните решения са уникални наистина и са много. Приятно се изненадах, че успяха да я доставят, защото все пак България не е най-големият пазар на Case IH  в света и аз не съм най-големия клиент на Case IH в България. И ето, машина № 2 e в нашето стопанство, другата е някъде по света, където също я тестват и съм приятно изненадан, че всички тези иновации работят на 100%.

Вижте цялата история за развитието на успешно стопанство и диверсификацията на зърнопроизводството към отглеждане на люцерна за фураж.
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG