Редакция на обява Добави обява

Електрическия трактор Landini Rex 4 Full Hybrid - Голямата техническа иновация на EIMA 2022

11.11.2022 г.
3078
Цели два часа при пълно натоварване и само на електричество - това е новият Landini Rex 4 Full Hybrid, който спечели наградата за Техническа иновация по време на международното изложение за селскостопанска техника - EIMA 2022 в Болоня, Италия.

В допълнение към електрическия модул, все пак тракторът е оборудван и с дизелов двигател, който може да бъде ползван при нужда, ако капацитетът за пълните 2 часа на ток не е досатъчен.

Електрическият модул осигурява мощност от 87.1 к.с., при нулев шум, нулеви вредни емисии и нулева консумация на гориво. При ползване на трактора в режим Full Hybrid Mode се включва и дизеловия двигател, който е с минимален разход на гориво и постоянно рекуперира енергията към батериите. В този режим мощността на трактора става 107.2 к.с., които са напълно достатъчни за всякакви агротехнически мероприятия в полето.

Благодарение на синхронизирания електрически мотор, смяната на движението напред-назад е по-бързо и по-плавно от всеки до момента познат реверс при тракторите.

Голямо предимство при новия хибрид от Landini е, че цялата хидравлична система се управлява от електрическия модул, което води до тиха, бърза и мощна работа на трактора. А в режим с включен дизелов двигател, разхода на гориво пада изключително заради не-натоварената хидравлика. 

Климатичнагта система в кабината, която е категория 4А, е изцяло на електричество и не е свързана с дизеловия агрегат.

Plug-In системата захранва батерия с мощност 350 V, която има и функция за бързо зареждане. 

Повече информация за Landini Rex 4 Full Hybrid, можете да получите от официалния вносител на марката за България - фирма Оптиком 

Свързани статии

Landini прави световна премиера на 3 нови серии трактори
Landini прави световна премиера на 3 нови серии трактори. За първи път пред земеделци и агроиндустрията ще бъдат показани нови модели в рамките на изложението FierraAgricola, което започва утре във Верона, Италия.
28.01.2020 г.
2357
Landini REX4 Electra – Развиващият се хибриден трактор грабна награда на EIMA 2020
Престижната награда за международна техническа иновация Eima 2021, отново бе връчена на Landini.
10.11.2020 г.
2339
Тракторът Landini REX4 Full Hybrid получи награда на Международното изложение Eima
Argo Tractors получава за трети пореден път признание на Международното изложение EIMA International Novità Tecnica и по-специално за своя модел Landini REX4, който след Advanced Driving System през 2018 г. и Electra – Evolving Hybrid през 2020 г., успява да вземе и награда за проекта Full Hybrid
14.10.2022 г.
2381
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG