Редакция на обява Добави обява

Faresin 6.26 - Универсалният товарач за малките и средни стопанства

25.06.2020 г.
13084
Италианската марка Faresin е предпочитана сред телескопичните товарачи в цяла Европа. От тази година брандът е представен в България от фирма Универсал-НВГ, които са добре познати като дилъри на Claas, а също и с това, че самите те са земеделски производители с дългогодишен опит. Именно като такива, а не просто търговци, Универсал НВГ изпитват всяка предлагана техника според реалните стопански дейности. Не случайно избират Faresin, защото това са товарачи с отлично италианско качество, но на достъпна за българския пазар цена.

Faresin 6.26 - Точният избор за малки и средни ферми

Телескопичният товарач Faresin 6.26 е една универсална машина, която е подходяща както за малките и средни зърнопроизводствени стопанства, така и за интензивната работа на животновъдните ферми.

Faresin 6,26 е с по-малки габарити от останалите модели телескопични товарачи на марката и това го прави предпочитан за работа в помещения с по-тесен достъп - както обори в животновъдните ферми, така и пространства за складиране на зърно и други товари, където е нужна голяма маневреност.

Машината е с товароподемност 2,6 тона и стрела с височина на повдигане 6 метра, което го прави отличен за товаро-разтоварни дейности за зърнопроизводителите от малките и средни стопанства.

Оборудван е с двигател Yanmar, който е с мощност 70 к.с. Трансмисията при този модел е хидростатична. Безпроблемната работа с тежки товари на височина е гарантирана от достатъчно мощна хидравлична зъбна помпа, с дебит 80 л. в минута при 230 бара.

Товарачът е оборудван с хидравлични изводи за закачане на голяма гама приспособления - кофа за зърно, щипки за бали, четка за измитане на складови помещения и др. Това го прави изключително универсална машина за разнообразни дейности в стопанствата. 

Кабината на този компактен телескопичен товарач е мултифункционална, комфортна, оборудвана с климатична система. Седалката за водача е GRAMMER с въздушна възглавница, на един от лидерите на пазара в този тип оборудване, което гарантира максималното удобство при работа. Цветен и удобен за работа LCD дисплей и многофункционален джойстик се грижат за ефективното управление на всички работни процеси по товарене, разтоварване и мониторинг на операциите. 

Благодарение на вграденото LED работно осветление на стрелата, оператора има отлична видимост при извършване на дейности в не добре осветени места.

Италианската компания Faresin е специализирана единствено в производството на телескопични товарачи и фуражораздаващи ремаркета. Това дава възможност на компанията да развива и инвестира в производството на качествена и функционална техника изцяло съобразена с нуждите във фермите. Не на последно място е и цената, която е изключително атрактивна и инвестицията може да бъде възвърната много бързо, в сравнение с други модели на пазара.За повече техническа информация, лизинг и специална ценова оферта може да се обръщате към официалният вносител на марката за България - Универсал НВГ, Долна Оряховица, като се обадите на телефон: 0889 23 10 12 или посетите интернет сайта на компанията: universal-nvg.bg 

Интервю на София Белчева, © 2020 АгроСалон - AgroSalon.BG
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG