Редакция на обява Добави обява

Fendt представи 790 к.с. комбайн без волан

16.07.2019 г.
11566
AGCO разширява серията комбайни Fendt IDEAL със стандартна максимална мощност от 710 к.с. (максимална: 790 к.с.) Новия комбайн е оборудван с нов двигател MAN 16.2 L, който отговаря на европейския стандарт за вредни емисии Stage V.
Fendt IDEAL 10 има нова система за почистване на зърното и добре познатата сепарация Dual Helix, известна от Fendt IDEAL 8 и Fendt IDEAL 9. Тази комбинация е предназначена да увеличи пропускателната способност с най-високо качество на зърното и най-ниска загуба на зърно, като по този начин увеличава производителността на новия голям комбайн.
С новия Fendt IDEAL 10, Fendt въвежда първия стандартен комбайн в Европа, който работи напълно без волан
Системата за управление IDEALDrive управлява машината пропорционално на движението на джойстика отляво, оставяйки функциите на джойстика на десния подлакътник непроменени. За лесен достъп до седалката на водача левият подлакътник може да бъде сгънат нагоре.
Системата за управление IDEALDrive ще бъде достъпна изключително за Fendt IDEAL и няма да включва засега други модели комбайни - част от брандовете на AGCO - Massey Ferguson, Challenger, Laverda. Системата за управление на комбайна без волаб е съобразена с всички европейски разпоредби за превозни средства и всички насоки на Кодекса за движение по пътищата.
Fendt IDEAL 10 ще излезе на пазара за комбайни в Европа за сезон 2021, но ще може да се поръчва от Юли 2020. Очаква се това да е най-скъпият комбайн в Европа.
 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG