Редакция на обява Добави обява

Ферма Green To Go: Тракторите Iseki са универсалният помощник в земеделието (ВИДЕО)

20.11.2019 г.
4039
Фермата Green To Go е специализирана в отглеждането на листни зеленчуци и бейби листа от спанак, рукола, различни видове салати и свежи подправки. През 2012 г. собствениците на стопанството започват да отглеждат 30 дка. зеленчуци на открити площи в село Черньово община Ихтиман с много ентусиазъм, планове и идеи.
 
Днес Green To Go е една от водещите компании, която създава качествен и здравословен листен зеленчук. В своята работа те се доверяват на трактори Iseki и на Скайтрак, като партньор в обезпечаването на стопанството с качествена земеделска техника.
 
Стефан Цонев, един от управителите на фермата разказва, че
първата машина, с която започват работа в стопанството, е употребяван трактор Kubota, също закупен от фирма Скайтрак. Още тогава високият професионализъм и доброто отношение, печелят стопанството като клиент. Тракторът работи и до днес и Стефан го определя като уникална машина.
 
Разширяването на дейността на зеленчуковата градина води до нуждата от нова и по-високопроизводителна техника. Тук обаче идват и предизвикателствата.
 
Стефан споделя, че отглеждането на салатите и подправките е наложило изискванията към новата машина да бъдат високи. Единствено фирма Скайтрак успява да отговори на всички тях - персонализират  трактора до такава степен, че той на 100% да отговаря на зададените параметри, както по отношение на ширина на гумите, височина, така и за работа с големия набор от прикачен инвентар, който се ползва във фермата.


 
Така през 2015 г. стопанството закупува първия си нов трактор Iseki. През първата година от неговата работа машината работи повече от 800 моточаса и няма никакви проблеми, отбелязва Стефан Цонев и не пропуска да подчертае, че едно от основните предимства е бързото обслужвана на машината - в рамките на 24 часа от подаване на  заявката.
 
Това прави изборът за втори трактор почти предрешен и тази година стопанството решава да се оборудва с  втори трактор Iseki TLE 4490. Той отново е напълно съобразен с всички специфични изисквания: по-високи гуми, специално окачване за работа в наклонени и неравни терени.
 
Тракторите се включват  във всички дейности на стопанството - от продълбочаване, дисковане, сеитба до бране на зеленчуците. Техните габарити са изключително подходящи за работа в оранжериите, където се развива производство на фермата.
 
В заключение Стефан Цонев обобщава, че Iseki e един универсален трактор за всички дейности в стопанството, който ги улеснява и подпомага значително. В момента собствениците на Ферма Green To Go правят планове и за трети трактор, който отново ще бъде с марка Iseki от Скайтрак - надеждният партньор в зеленчукопроизводството.

За повече информация: Скайтрак - Официален вносител на японските трактори ISEKI за България: 0888 666 000 ; 0888 71 36 89 ; info@skytrak.bg 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай

Свързани статии

Хитовият модел японски трактор ISEKI TLE 4490 - вече и с кабина
Това е най-достъпният нов модел японски трактор като съотношение между цена и мощност. От Август 2019, официалния вносител на ISEKI за България - фирма Скайтрак вече предлага популярния модел японски трактор ISEKi TLE 4490  и във вариант с кабина.
21.08.2019 г.
12735
Скайтрак със супер цена за японски трактор ISEKI TLE 4490 с кабина
Промоционалната цена от 32 000 лв. е актуална за ограничени бройки на склад. Това е цена без конкуренция на българския пазар, като се имат предвид предимствата на високото японско качество при тракторите ISEKI.
16.09.2019 г.
18614
Силен интерес на фермери към тракторите ISEKI с кабина и челен товарач
Популярният модел компактен японски трактор привлече вниманието на фермерите в своите две модификации:  без кабина с челен товарач, с кабина + челен товарач.
 
15.10.2019 г.
12202
Скайтрак пуска нови трактори ISEKI на промо цени от 29 000 лв. и лизинг без лихва
Скайтрак, официален вносител на японската марка трактори ISEKI пуска промоция за налични бройки от новата серия Iseki TLE 4490. Цената, на която земеделските производители могат да се сдобият с чисто нов и модерен трактор е 29 000 лв./без ДДС.
 
15.01.2019 г.
11750
Скайтрак пусна хитовия модел ISEKI TLE 4490 - вече с кабина и челен товарач (ВИДЕО)
Японските трактори ISEKI могат да бъдат закупени на лизинг с първоначална вноска по договаряне и без лихва за 24 месеца. Максималния срок на лизинга е до 60 месеца.
21.10.2019 г.
8937
Пазарът на употребявани японски трактори - важни правила и съвети
Кои са основните правила и акценти, които трябва да съобразяваме преди да купим употребяван японски трактор? Ето няколко важни съвета, които ще ви спестят пари и главоболия
29.08.2019 г.
16177
Венцислав Темелков: ISEKI е най-доброто решение за моята овощна градина (ВИДЕО)
Венцислав Темелков е един от професионалните овощари в България, който споделя ценен опит пред камерата на АгроСалон.БГ - за това как се развива професионално овощарство. В землището на сливенското село Струпец, г-н Темелков отглежда няколко стотин декара овощни градини - предимно сливи и праскови, от различни сортове.
14.02.2019 г.
20682
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG