Редакция на обява Добави обява

Фермерите споделят за своя успех със сеялката Väderstad Tempo

08.07.2019 г.
10369
Под мото We are Tempo farmers („ Ние сме Tempo фермери“), 40 фермера от 8 държави споделят своите истории за успех, свързани с високоскоростната сеялка за прецизна сеитба Väderstad Tempo. Заедно с хиляди други земеделци по света, те представляват част от днешните Tempo фермери.
След пускането на пазара през 2012 г., хиляди фермери по света успяха да разкрият пълния потенциал на стопанствата си, благодарение на сеялките Väderstad Tempo. Разказвайки историите на успеха на тези Tempo фермери, искаме да вдъхновим още повече земеделци да направят следващата крачка в прецизната сеитба .
казва Mattias Hovnert, Старши вицепрезидент продажби и маркетинг за Väderstad и добавя:
С Tempo се работи лесно и е наистина надеждна машина“ казва фермер от България. Друг фермер от Полша добавя „Благодарение на Tempo можем да засеем при оптимални агрономични условия“. Трети производител от Германия „Tempo ни носи допълнителен приход и повече печалби“. Всеки Tempo фермер има своята история за успех.Сеялката се предлага в няколко модела и конфигурации от 4 до 24 броя изсяващи секции. Всички Tempo сеялки имат една и съща дозираща система световен рекордьор, наречена Väderstad PowerShoot.
Всеки компонент от сеялката Tempo е създаден да осигури еднакъв старт за всички семена. По този начин се гарантира точно разстояние между семената, постоянна дълбочина на засяване и се избягва препокриването в края на полето.Освен това, прецизността на сеитба винаги е една и съща независимо от външните влияния като скорост, вибрации, наклони или променливи условия на полето, казва още Mattias Hovnert и продължава:
Тъй като Tempo увеличава капацитета на засяване, като прави възможно покритието на по-голяма площ за по-кратко време, и същевременно подобрява прецизността, сеялката предлага няколко начина за увеличаване на нетната печалба, на стопанството.Кампанията “Ние сме Tempo фермери” включва 40 фермера от осем страни – Франция, Германия, България, Русия, Великобритания, Украйна, Полша и Унгария.
Вижте всички истории на страницата на Тайтън Машинъри България, официален представител на марката за България:
We are Tempo farmers („ Ние сме Tempo фермери“) - Историите
 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай

Свързани статии

Vaderstad представя нови сеялки от серията Tempo L
През 2019-а семейството на сеялките Vaderstad Tempo L се увеличава с нови модели. Емблематичната серия, носител на Световен рекорд за високоскоростна прецизна сеитба се увеличава с изцяло нов модел Tempo L 8 и подобрения в добре познатите Tempo L 12 и Tempo L18.
15.03.2019 г.
10438
Vaderstad Tempo T - израз на безупречното шведско качество при пролетните сеялки
Високопрофесионалните сеялки не са само привилегия за най-едрите зърнопроизводители. Топ-качеството, прецизността и високата скорост на сеитба са достъпни и за земеделците, които обработват средни по размер земеделски площи и работят с трактори с мощност от 100 к.с.
21.03.2019 г.
11884
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG