Редакция на обява Добави обява

12” Навигационна система със секционен контрол, РТК антена и волан за автоматично водене

Обявата е посетена: 95 пъти
Дата на публикуване: 06.11.2020г.
по договаряне
№ 7890
Контакти / Изпрати запитване
  • Употреба: нов,
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Кажете, че се обаждате от Агросалон.БГ

CCPilot  Дисплей 12” със секционен контрол 
Многофункционален, четим на слънчева светлина 12”инчов дисплей за земеделски превозни средства заместващ  напълно отделните дисплеи и различните подсистеми в кабината. Прецизно автоматично управление на машината и инвентара. Регистрира данни и задава стойности за предварително дефинирана работа върху машината при  управление на земеделските ресурси. 
Екранът е разделен на четири части, като това позволява визуализацията на повече измервателни и навигационни инструменти.
Разполага с най – модерните , внедрени технологии за комуникация в реално време с машината, изпращане на рапорти, наблюдение, задаване на задачи, настройване на променливи норми на торене и пръскане и др
Позволява Ви да имате общо и мощно решение за цялото ви продуктово портфолио, което предполага намаляване на разходите, благодарение на многократното му използване и  лесна поддръжка.
Операторите се възползват от наличието на един интегриран HMI за ефективно наблюдение и взаимодействие с оборудването.  Наблюдават цялата нужна информация  чрез достъпен дизайн, персонализиран за конкретната машина и интерфейс. 
РТК антена- осигурява прецизност в земеделието с точност до 2 см.
ISOBUS -Модулът  ISOBUS е потребителски интерфейс за машината, визуализиращ данни от машината и позволяващ на потребителя да контролира машината от дисплея. Основната функция на ISOBUS е да регистрира данни и да задава стойности за предварително дефинирана работа върху машината и се използва за управление на земеделски ресурси.
Електрически мотор на волана  PSR  -асистиращо управление, което осигурява прецизно насочване, спестява  разходи и намалена умора на  всички селскостопански машини. 
Благодарение на универсалното си приложение PSR е оптималното решение за целия вегетационен период.
Възможно е да се използва за множество превозни средства.
Кормилният контролер и кормилният мотор са монтирани в кабината. 
Лесен за използване затварящ механизъм прикрепя кормилния мотор здраво към волана.  
PSR може също да използва ултразвукови или тактилни сензори за насочване на превозното средство като следва GPS системата. С ултразвуковия разтвор сензорите сканират редовете на реколтата, пътеките, ръбовете на реколтата, хребетите и откосите за най-висока точност на управление. 
Обадете се на търговеца за повече информация и кажете, че разглеждате обявата в АгроСалон.БГ!
За контакти

Agro Gigant

Изпрати запитване за тази обява
* Всички полета са задължителни

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG