Редакция на обява Добави обява

7“ инчов дисплей CCPilot

Обявата е посетена: 68 пъти
Дата на публикуване: 05.11.2020г.
по договаряне
№ 7883
Контакти / Изпрати запитване
  • Употреба: нов,
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Кажете, че се обаждате от Агросалон.БГ

CCPilot дисплей за навигационна система 
Многофункционален четим на слънчева светлина  7“  инчов дисплей за земеделски превозни средства замества  напълно отделните дисплеи и различните подсистеми стават излишни в кабината. 
CCPilot  ви предлага висока полза и лесна за използване система.
Дисплея  е  с мощен четириядрен процесор, проектиран да осигури съвременно потребителско изживяване, чрез оптично свързани PCAP, изцяло стъклен сензорен екран за модерно взаимодействие с потребителя и добра четливост на слънчева светлина. 
Наблюдава се цялата нужна информация, в безпроблемен дизайн, персонализиран за конкретната машина.
Екранът е разделен на четири части, като това позволява визуализацията на повече измервателни и навигационни инструменти. Разполага с най – модерните , внедрени технологии за комуникация в реално време с машината, изпращане на рапорти, наблюдение, задаване на задачи, настройване на променливи норми на торене и пръскане и др.
Функционалности
Модулът  ISOBUS означава, че дисплеите могат да се използват като терминали за всяка свързана техника, която има контролер ISOBUS.
Дисплейният продукт се предлага със софтуерната платформа LinX Software Suite, която е съвместима с различни устройства и съдържа набор от мощни инструменти.
Гръбнакът на софтуерната система е мощен мениджър Data Engine , който управлява всички данни, достъпни чрез CAN, Ethernet и други ,както и всички вътрешни сигнали и данни във Вашата машина за лесно създаване на HMI функционалност, която увеличава производителността.
Висока точност – навигационния  дисплей  се предлага с волан, снабден с RTK сигнал  за автоматизирано завиване на полето с точност до 2 см. Предлагаме го със секционен и без секционен контрол.
Smart Connect е решение за лесна интеграция на интелигентни устройства със системата за управление на автомобила. Използва се като лесен начин за транспортиране на данни в или около автомобила с  безжично свързани смарт устройства като смартфони, таблети или лаптопи.
Обадете се на търговеца за повече информация и кажете, че разглеждате обявата в АгроСалон.БГ!
За контакти

Agro Gigant

Изпрати запитване за тази обява
* Всички полета са задължителни

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG