Редакция на обява Добави обява

Навигационна дисплейна система CCPilot

Обявата е посетена: 19 пъти
Дата на публикуване: 05.11.2020г.
по договаряне
№ 7875
Контакти / Изпрати запитване
  • Употреба: нов,
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Кажете, че се обаждате от Агросалон.БГ

Предлагаме Ви  CCPilot  навигационна дисплейна система.
 
Многофункционалния, четим на слънчева светлина 12 ”/ 7“  инчов дисплей за земеделски превозни средства замества  напълно отделните дисплеи и различните подсистеми стават излишни в кабината.
CCPilot  ви предлага висока полза и лесна за използване система. Дисплея  на CCpilot  с мощен четириядрен процесор е проектиран да осигури съвременно потребителско изживяване, чрез оптично свързани PCAP, изцяло стъклен сензорен екран за модерно взаимодействие с потребителя и добра четливост на слънчева светлина. 
CCpilot  е мултифункционална навигационна система и може да я използвате като дисплей на измервателни уреди, HMI за машинно управление, видео монитор, електронен наръчник и други.
Наблюдава се цялата нужна информация, в безпроблемен дизайн, персонализиран за конкретната машина. Екранът е разделен на четири части, като това позволява визуализацията на повече измервателни и навигационни инструменти.
Разполага с най – модерните, внедрени технологии за комуникация в реално време с машината, изпращане на рапорти, наблюдение, задаване на задачи, настройване на променливи норми на торене и пръскане и др.
Функционалности
Модулът  ISOBUS означава, че дисплеите могат да се използват като терминали за всяка свързана техника, която има контролер ISOBUS.
Това е потребителски интерфейс за машината, визуализиращ данни от машината и позволяващ на потребителя да контролира машината от дисплея, известен още като Виртуален терминал. Основната функция на ISOBUS TC е да регистрира данни и да задава стойности за предварително дефинирана работа върху машината и се използва за управление на земеделски ресурси.
Дисплейният продукт се предлага със софтуерната платформа LinX Software Suite, която е съвместима с различни устройства и съдържа набор от мощни инструменти.
Гръбнакът на софтуерната система е мощен мениджър Data Engine , който управлява всички данни, достъпни чрез CAN, Ethernet и други ,както и всички вътрешни сигнали и данни във Вашата машина за лесно създаване на HMI функционалност, която увеличава производителността.
Висока точност – навигационния  дисплей  се предлага с волан, снабден с RTK сигнал  за автоматизирано завиване на полето с точност до 2 см. Предлагаме го със секционен и без секционен контрол.
На ниво информационна система платформата предлага два различни софтуерни продукта:
Smart Connect е решение за лесна интеграция на интелигентни устройства със системата за управление на автомобила. Използва се като лесен начин за транспортиране на данни в или около автомобила с  безжично свързани смарт устройства като смартфони, таблети или лаптопи.
Enterprise Connect  е решение за задълбочено извличане на данни, за да се установи дали оборудването работи по спецификация. Това е пълноценна телематична платформа, която прави машините по-интелигентни, по-безопасни и по-продуктивни.
Предимства
Прецизно автоматично управление на машината и инвентара. Регистрира данни и задава стойности за предварително дефинирана работа върху машината при  управление на земеделските ресурси.
Позволява Ви да имате общо и мощно решение за цялото ви продуктово портфолио, което предполага намаляване на разходите, благодарение на многократното му използване и  лесна поддръжка.
CCPilot  ви предлага висока полза и лесна за използване система.
Операторите се възползват от наличието на един интегриран HMI за ефективно наблюдение и взаимодействие с оборудването. Наблюдават цялата нужна информация  чрез достъпен дизайн, персонализиран за конкретната машина и интерфейс. 
Използвайки мощните и модерни функции на потребителския интерфейс, вие постигате същия външен вид, какъвто откривате в съвременните интелигентни устройства и таблети, но приложен в индустриалната област.
Технически данни
 Пълноцветен сензорен екран за добра четливост на слънчева светлина оптично свързани PCAP
TFT с LED подсветка  -7" или 12"
Мощен четириядрен процесор - Freescale i.MX, 32 Bit ARM processor
Памет-4GB NAND  RAM 2G DDR3
Тегло 2.0
Размери  Ш x В x Д (mm) 311 x 213 x 66
Корпус-Здрав алуминиев корпус, който издържа на най-предизвикателните работни среди
Обадете се на търговеца за повече информация и кажете, че разглеждате обявата в АгроСалон.БГ!
За контакти

Agro Gigant

Изпрати запитване за тази обява
* Всички полета са задължителни

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG